Gündem 10 lira vermeyen babasını öldürdü

10 lira vermeyen babasını öldürdü

22.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ramazan Harmancı, uyuşturucu için babasından 10 lira istedi. Ancak ret cevabı alan Harmancı çılgına döndü ve babasını 5 yerinden bıçakladı. Talihsiz adam, kaldırıldığı hastanede can verdi

10 lira vermeyen  babasını öldürdü

Konya’da 5 yıldır uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen Ramazan Harmancı, (25) uyuşturucu almak için istediği 10 lirayı vermeyen babasını 5 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Konya’nın Karatay ilçesinde yaşayan Ramazan Harmancı, babası Adem Harmancı’dan önceki gün uyuşturucu almak için 10 lira istedi. Oğluna parayı vermek isteyen Harmancı, eşi Leyla Harmancı’nın itirazı üzerine vazgeçti. Parayı alamayınca çılgına dönen Ramazan Harmancı, mutfaktan aldığı bıçakla babasına saldırmak istedi. Bunu fark eden anne Leyla Harmancı, oğlunun elinden bıçağı alarak engelledi.

Karnına sapladı
Kısa bir süre sonra yeniden mutfağa giden Ramazan Harmancı, eline geçirdiği bıçağı salonda televizyon izleyen babasının karnına sapladı. Can havliyle yerinden fırlayan Adem Harmancı, kaçmak istedi. Babasının peşinden koşan Ramazan Harmancı, 4 kez daha bıçağı sapladı. Ağır yaralanan Adem Harmancı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hemen tedavi altına alınan baba Harmancı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan Ramazan Harmancı’ya, uyuşturucudan kurtulması için 2 kez çip takıldığı belirtildi. Adem Harmancı’nın, oğlunu bağımlılıktan kurtulması için bir çok hastaneye götürüp tedavi ettirmeye çalıştığı belirtildi. Uyuşturucu almak için 10 lira istediğini söyleyen Harmancı, “Babamı öldürdüğüm için ne pişmanım ne de değilim.” dedi.