Düzce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2018 - 13:06 | Son Güncellenme:

.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ildeki basın mensupları ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilde görev yapan gazetecileri Kalıcı Konutlar Bölgesinde bulunan Yenikent Polis Merkezinde düzenlenen kahvaltıda konuk etti.

Buluşmada gazetecilerin gününü kutlayan Dağlı, şöyle konuştu:

"Bizim basın mensuplarından beklentimiz, eksiklerimizi, kusurlarımızı bize usulünce bildirmeleridir. Biz bundan her zaman mutluluk duyarız. Bu manada biz, onları iş ortağımız olarak görüyoruz. Günlerin gerçekten nasıl geçtiği anlaşılmıyor yoğun tempo ile çalışıyoruz yapamadıklarımızı ve yapmaya çalıştıklarımız ortada. Elbette eksikler, kusurlar var. Vatandaşın ayağına gelebilecek her türlü taşı bize basın mensupları bildiriyor, biz de tedbirini alıyoruz. Karşılıklı görev yapıyoruz aslında. Hep birlikte Düzcemizin gelişmesi için çalışıyoruz. "

Haberin Devamı

- "Fındık kültüründen sanayi kültürüne geçmeliyiz"

Vali Dağlı, idare olarak eğitim meselesinin birinci öncelikleri olduğunu, bununla birlikte sanayi üretiminin artması için çaba gösterdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu yıl Akçakoca Organize Sanayi Bölgemiz de kuruldu. İlimizde sanayi kültürünü yaygınlaştırmamız gerekiyor. Fındık kültüründen sanayi kültürüne hızlı bir geçiş yapmamız gerekiyor. Bu manada hep birlikte çalışacağız. Mesleki eğitim bu anlamda daha bir önem kazanıyor. Sağlıkta iyi bir duruma geldik. Köy yollarımızı görüyorsunuz, karayolları standardında. Biz gücümüzü sonuna kadar kullanıyoruz."

Etkinliğe katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da gazetecilerin gününü kutlayarak, "Düzce'ye nasıl faydalı olabiliriz diye tartışıyoruz, ortak bir şekilde karar veriyoruz. Birlikte çalışıyor ve güzel işler yapıyoruz. Basın mensupları da bizim yaptığımız işleri değerlendiriyor, bu manada etkili ve güzel bir çalışma ortamı yakaladığımızı düşünüyorum." dedi.

İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de etkinlikte yer aldı.