Malatya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

11.01.2018 - 16:49 | Son Güncellenme:

.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

MALATYA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Darende İlçe Başkanı Ali Gök,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bir restoranda gazetecilerle buluşan Gök, burada yaptığı konuşmada, gazetecilerin toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Gazetecilerin, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra ettiklerini ifade eden Gök, şöyle konuştu:

"Gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktararak, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olan yerel basınımızın değerli gazetecileri ilçemizde olan gelişmeleri, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları hemşehrilerimizle paylaşıp vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görerek güzel beldemizi kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişmesinde aktif rol oynamaktadır. Bu vesileyle ilçemizde yerel ve ulusal olarak gazetecilik görevini yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim."