Tekirdağ 112 İstasyonu Ve Aile Sağlığı Merkezi'nin Temel Atma Töreni

112 İstasyonu Ve Aile Sağlığı Merkezi'nin Temel Atma Töreni

16.10.2017 - 15:11 | Son Güncellenme:

.

112  İstasyonu Ve Aile Sağlığı Merkezinin Temel Atma Töreni

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde Sağlık Bakanlığınca koordine edilen İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Karadeniz Mahallesi'nde gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu merkezin tamamlanmasıyla vatandaşlara sağlık konusunda daha hızlı ve modern hizmet verileceğini belirtti.

Vatandaşların bir önce bu hizmetten istifade etmesini temenni ettiğini aktaran Ceylan, "Gerçekten önemli ve güzel bir proje. Bu merkezin buraya kazandırılmasında emeği geçenler teşekkür ediyorum. Sağlık hizmeti hızlı verilmesi gereken bir hizmet. Hızlı verilmesini yanı sıra ortamında çok hijyenik olması gerek. Umarım vatandaşlarımız da bu hizmetten bir an önce istifade eder." diye konuştu.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mustafa Dönmez ise Sağlık Bakanlığı'nın il genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini hatırlattı.

Haberin Devamı

Tekirdağ'a yapılacak olan şehir hastanesinin de hafriyat aşamasında olduğunu anlatan Dönmez, "Karadeniz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyon Tesisi ile bu bölge birinci basamak sağlık hizmetlerine daha çabuk ulaşacaktır. Bakanlığımız tüm ilçelerde yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Müftüsü İsmail İpek dua etti. Duanın ardından Vali Ceylan beton dökme mikserinin butonuna basarak temelin ilk betonunu döktü.

Törene, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü personeli ve davetliler katıldı.