12 Mart'ta Başak burcunda Dolunay!

Her Dolunay bulunduğu burcun özelliklerine göre farklı enerji ve konulara ev sahipliği yapıyor.

Bir Başak dolunayı yaklaşmakta...

Başak burcu Merkür tarafından yönetildiği için daha çok çalışma hayatımız, eğitimimiz gibi konuları ön plana çıkarır. Bu gezegen haberleşme ile ilgili tüm konuları da kapsar. Sadece İletişim ile ilgili konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Merkür ve Satürn karesi sebebiyle..

Ayrıca sağlık ile ilgili konularda özellikle diyet yapmayı düşünenler için Bu Dolunay sonrasında rejime başlamak idealdir. Dolunayın sonrasında Ay küçülen faz dönemine geçtiği için gelişim tüm canlılarda yavaşlıyor bizde bunu diyet yaparak değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Dolunaydan sonraki 21 gün boyunca Her gün şu olumlamayı yapabilirsiniz. Faydasını göreceksiniz.

"İstediğim gibi ince ve sağlıklı bir bedende olmayı seçiyorum. Her gün sağlıklı bir şekilde inceliyorum."

*Bu arada yediğiniz yemekten asla pişman olmayın. Bu bana kilo yapacak endişesi ile yemeyin.

Her dolunayda olduğu gibi bu dolunayı da şifalandırmak istediğimiz rahatsızlıklarımız ve bilinçaltı çalışmaları yaparak değerlendirebiliriz. Özellikle bir Başak dolunayı ruhsal sorunları çözmek için güzel enerjiler verir.

Dolunayda en etkili çalışma duyguları, öfke, kızgınlık, endişe korkuları bir kağıda yazıp yakmaktır.

Kağıdı yakmak temizlenmeyi, arınmayı, şifalanmayı, oluşturduğunuz blokajları kaldırmayı sembolize eder. Bunu yaparken "korkumu sevgiyle serbest bırakıyorum, bu duygu artık benim gerçeğim değil. Diye tekrar edin. Bir kaç kez bunu tekrarladıktan sonra sonucuna şaşıracaksınız. Çünkü sizi etkileyen tüm korku endişelerinizin şifalandığını ve sizi artık etkilemediğini göreceksiniz. Tabi bunu hemen sonrasında beklemeyin bu bir süreç. Ve çok kısa bir süre içinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Bir çoğuna saçma gibi görünse de aslında bu bir tedavi yöntemi. Korku ve endişeler vardır ve bu duygularla yüzleşilmesi gerekir. Siz içinizde bu sorunlarla cebelleşirken içinize attığınız dertlerinizi kağıda aktardığınızda bu düşünceler somut hale geliyor. Duyguların boşalımı söz konusu. Öfke endişe, korku gibi duyguları vücutta tutmak yerine bir şekilde dışa vurulması sağlanarak arınma gerçekleşiyor. Üzerine birde yaktığınızda bilinçaltı artık bittiğine yok olduğuna dair ikna oluyor.

Haberin Devamı

Ay Başakta Dolunayda ince ve kalın bağırsaklar, Pankreas, sinir sistemi ile ilgili organlarda oluşan her türlü rahatsızlıklara çalışmak etkili olacaktır. Dolunayın gerçekleştiği saatlerde elinizi şifalandırmak istediğini bölge üzerine koyup (Bunu yaparken gözlerinizi kapatın) ve evrenden beyaz parlak ve şifalı bir ışığın oraya aktığını arındırarak temizlendiğini hayal edin. Dilerseniz bu esnada Allahın Ya Şafi, Ya Kuddüs, Ya Nur esmalarını sayısız zikredebilirsiniz.

Bu Dolunay da okunacak esmalar

Rauf: İlişkilerde sevgi ve merhamet verir

Fettah: Maddi manevi Tüm kapıları açar.

Azim: Yüksek makam, mevki ve başarı verir.

Sevgiler,

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/