Antalya 12.TURİZM KUPASI 12 EKİM’DE ANTALYA’DA BAŞLIYOR

12.TURİZM KUPASI 12 EKİM’DE ANTALYA’DA BAŞLIYOR

30.09.2014 - 14:27 | Son Güncellenme:

.

12.TURİZM KUPASI 12 EKİM’DE ANTALYA’DA BAŞLIYOR

12. Tourism Cup of Antalya, Konaklama ve Seyahat Acenteleri arası Tourism Cup Futbol Turnuvası 12 Ekim-09 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya’da Park Antalya tesislerinde yapılacak.
Sektör çalışanlarını bir araya getiren ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen turnuvaya Barut Otelleri, IC Otelleri, The Marmara Antalya, Liberty Hotels Lara, Odeon Tours, TUI Travel, Tantur, Paloma Hotels, Pegas Touristik, Meeting Point IQ, Biblio Globus, Regnum Carya, Maxx Royal, Rixos Premium Belek, Venezia Palace, ve Port Nature Resort olmak üzere 16 takım katılıyor.
Karşılaşmaları belirlemek için kura çekilişinin, takımların temsilcilerinin katılımı ile 2 Ekim’de IC Airport Hotel’de yapılacağı belirtilirken, organizasyon bu yıl 8 kişilik profesyonel bir ekip tarafından yürütüleceği, maçlarda orta hakem, 2 yan hakem ve bir de gözlemcinin görev alacağı belirtildi. Maçlarda oyunculara sağlık hizmetinin Anadolu Hastanesi ekibi tarafından verileceği açıklanırken, karşılaşmaların sonuçlarının ise http://www.tourismania.org sitesinden izlenebileceği kaydedildi.
Turnuva sonunda dereceye giren ilk üç takıma Özel Turnuva kupası ve madalyalarının ise 9 Kasım’da final maçı sonrası verileceği, turnuva süresince yapılan değerlendirmelerle fair play özel ödülü, en iyi oyuncu, en iyi kaleci, en centilmen takım ve gol kralı ödüllerinin de sahiplerini bulacağı belirtildi.