Gündem 14 Kasım ATV yayın akışı!

14 Kasım ATV yayın akışı!

14.11.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

14 Kasım ATV yayın akışında Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol’da, Kim Milyoner Olmak İster yer alıyor. ATV yayın akışı sadece bu programlar ile sınırlı kalmıyor reyting oranları yüksek olan birçok dizi, program ve filmler 14 Kasım ATV yayın akışında. 14 Kasım ATV yayın akışı ve yayın akışının tüm detayları haberimizde.

14 Kasım ATV yayın akışı

06.45 Kahvaltı Haberleri

Haberin Devamı

ATV güne Kahvaltı Haberleriyle başlıyor. Türkiye’deki en önemli ve ilgi çekici haberler Kahvaltı Haberleriyle ekrana geliyor. Kahvaltı Haberleri hafta içi her gün sabah saat 06.45’te ATV ekranlarında!

Tüm Yayın Akışları İçin TIKLAYINIZ!

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert / 1714. Bölüm – Reality

Müge Anlı ve ekibi faili meçhul cinayetleri ve kayıpları bulmaya devam ediyor. Müge Anlı yaşanan olaylardaki şüphelilerin tümünün yaşamlarını ortaya çıkararak olayları aydınlatıyor. Müge Anlı hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında!

13.00 ATV Gün Ortası /Haber

Deniz Türe’nin sunumuyla ATV gün ortası yaşanan olayları, son dakika gelişmelerini, ekonomi ve siyaset haberlerini ekrana getiriyor. Bunun yanı sıra sağlık ve bebek konularında da haberler ATV Gün Ortası haberlerinde yer alıyor. Deniz Türe’nin sunumuyla ATV Gün Ortası hafta için her gün 13.00’da ATV’de.

Haberin Devamı

13.40 Karavan /16.Bölüm Yarışma

Birbirinden marifetli tam 10 yarışmacı Karavan’ da yarışıyor. Yemek yapmada kendisine güvenen 5 kişi, para kazanma konusunda uzman 5 erkek… Bu yarışı kazanmak hiçte kolay değil! Sadece hızlı ve marifetli olanlar kazanacak. Karavan hafta içi her gün 13.40’ta ATV ekranlarında!

16.20 Esra Erol’da /272.Bölüm – Eğlence

Esra Erol bugüne kadar yüzlerce yuvanın kurulmasına vesile oldu. Mutluluğu arayanlar ve umudunu kaybeden herkes için umut Esra Erol’da. Gelin ve damat adaylar Esra Erol’da buluşuyor. En çok izlenen evlilik programı Esra Erol’da hafta içi her gün 16.20’de ATV ekranlarında!

19.00 ATV Ana Haber /4029.Bölüm – Haber

ATV Ana Haber, Türkiye’nin gündemini aktarıyor. Gündem hakkında hızlı ve doğru bilgiler tarafsız bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, ATV Ana Haber hafta için her gün saat 19.00’da ATV ekranlarında!

20.00 Kırgın Çiçekler/ 59. Bölüm *Dram

16 yaşında bir genç kız, ailesi ve üvey babasıyla beraber gecekonduda yaşıyor. Üvey babasının tacizine uğrayan kız için hayat tamamen tersine dönüyor. Annesi tarafından da tahmin edemediği bir tepkiyle karşılaşan kız yetimhaneye yerleştiriliyor. Yetimhaneye yerleştikten sonra asıl hayatı başlıyor. Kırgın Çiçekler 20.00’da ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

23.45 Kim Milyoner Olmak İster/ 633. Bölüm *Yarışma

Dünyanın en çok seyredilen programı Kim Milyoner Olmak İster ATV’de. 12 Soru bulunan yarışmada, yarışmacının 4 joker hakkı ve 2 barajı bulunuyor. Eğer 12 soruyu da doğru yanıtlarsanız toplam 1 Milyon TL ödül kazanıyorsunuz! Kim Milyoner Olmak İster 23.45’te ATV’de!

00.30 Son Durak/ 18. Bölüm * Haber

Gece kuşağında Melih Altınok’un sunumuyla gerçekleşecek olan Son Durak programı, Türkiye ve Dünyadaki sıcak gelişmeleri, siyasetten ekonomi ve özel haberleri Son Durak’ta izleyici ile buluşuyor. Son Durak 00.30’da ATV ekranlarında!

01.30 Geçmişi Olmayan Adam/Yabancı Sinema

Kendisini aniden açık bir denizin ortasında bulan bir adam! Bir balıkçı teknesinin onu bulmasıyla kendine geliyor. Geçmişe dair hiçbir şey hatırlamıyor… Kendisiyle ilgili bilgi edinmeye başladıkça özel yetenekleri ve peşinde olan kişiler ortaya çıkacaktır. Aksiyon dolu Geçmişi Olmayan Adam 01.30’da ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

03.30 Aşk ve Mavi/ 2.Bölüm * Dram

Nefret ile başlayan Ali ve Mavi ilişkisi sonu belli olmayan bir yola girmiştir. Mavi’nin Ali’ye karşı düşündüğü her şey tamamen yanlıştır fakat Mavi’nin Ali ile ilgili gerçeklerden haberi yoktur ve düğün gecesi olanlar olur! Aşk ve Mavi 2. Bölümüyle 20.00’da ATV ekranlarında!