Kültür Sanat 14 Şubat'ta aşk şarkıları Demirören İstiklal Palas’tan yükselecek

14 Şubat'ta aşk şarkıları Demirören İstiklal Palas’tan yükselecek

01.02.2017 - 15:29 | Son Güncellenme:

Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgililere özel bir proğramla karşınızda olacak...

14 Şubatta aşk şarkıları Demirören İstiklal Palas’tan yükselecek

Lezzetli bir yemeğin iyi müzikle uyumu mottosuyla hizmet veren Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran, Sevgililer Günü’nde de müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. “Love is in the air” konseptli gecede akustik performansıyla Ceren Gündoğdu sahnede olacak.

Haberin Devamı

Sirk konseptli dekorasyonu, sıcak atmosferi, performans sahnesiyle öne çıkan Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran , 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel menüsü ile sevgisini en romantik şekilde ifade etmek isteyenlerin adresi olacak. Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinden oluşan “Sevgililer Günü Menüsü”nde öne çıkan lezzetler arasında ahtapot carpaccio, kinoalı mücver, kadayıfa sarılı ılık keçi peynirli salata, fırınlanmış tavuk but yer alıyor.

Aşk şarkılarıyla büyülenmeye hazır mısınız?
Farklı ambiyansı ile kısa sürede büyük beğeni kazanan Re-Pub Restoran “Love is in the air” konseptli gece için büyük bir sürpriz hazırladı. Yaptığı müzik programıyla tanınan Ceren Gündoğdu akustik performansıyla Re-Pub sahnesinde olacak. “İçinden Aşk Geçen Şarkılar” adını verdiği repertuvarı ile yerli ve yabancı birçok şarkıyı seslendirecek olan Gündoğdu, eski Yeşilçam şarkılarıyla da kalbinizi ısıtacak.

Haberin Devamı

Aşk tatlısı ile gecenizi tatlı bitirin
Türk kahveli cream brulle adındaki aşk tatlısı ile gecenizin tatlı bir sonla bitmesini planlayan Demirören İstiklal Palas Re-Pub Restoran sizleri bekliyor.