Kayseri 14 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA ’İFTİRA’DAN SUÇ DUYURUSU

14 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA ’İFTİRA’DAN SUÇ DUYURUSU

08.06.2016 - 14:57 | Son Güncellenme:

.

14 YAŞINDAKİ GENÇ KIZA ’İFTİRA’DAN SUÇ DUYURUSU

Kayseri’de 36 yaşında 4 çocuk babası komşusunun kendisine 3 ayrı günde cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden 14 yaşındaki kız, mahkemede şikayetçi olmadığını, sanığa iftira attığını söyledi. Mahkeme sanığın beraatına, genç kız hakkında ise iftira suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 36 yaşındaki tutuklu sanık A.Ç., 14 yaşındaki mağdur A.A., şikayetçi babası E.A., şikayetçi annesi N.A. ile avukatlar hazır bulundu.
Sanık A.Ç., mahkemede üzerine atılı suçlamaları reddederek, "Asla iddia edildiği gibi bir olay olmadı. Benim de 4 tane çocuğum var. Mağdur benim komşum olur. İddia edilen 17 Ocak, 15 Mart, 1 Nisan ve 15 Nisan tarihlerinde ben sürekli şehir dışındaydım. Şehirler arası Türk bayrağı satarım.. Ben babası ile tartışmıştım daha sonra olay buralara geldi" dedi.
Mağdur A.A. ise pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde sanığa iftira attığını söyledi. A.A., "Ben sanığın eşi G.Ç. ile tartışmıştım. Daha sonra G.Ç. eşi A.Ç.’ye söyledi, ben de babama haber verdim. A.Ç. 5. katta balkondan pompalı tüfekle aşağı doğru ateş etti. Babam yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Babamın durumu kötü olduğu için ben de A.Ç. hakkında polise böyle ifade verdim. Cinsel hiçbir tacizi olmadı" diye konuştu. Pedagog, mağdurun baskı altında olduğunu düşündüğünü söyledi.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu sanık A.Ç.’ye tüm suçlardan beraat verirken, mağdur A.A. hakkında ise ’iftira’ suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.