Ankara 15 Aydır Kayıp Oğlundan Haber Alamıyor

15 Aydır Kayıp Oğlundan Haber Alamıyor

19.11.2017 - 14:07 | Son Güncellenme:

.

15 Aydır Kayıp Oğlundan Haber Alamıyor

BALIKESİR (AA) - Ayvalık ilçesinde yaşayan Bülent Emetli, 15 ay önce kaybolan 33 yaşındaki oğlu Levent Emetli'nin bulunması için yardım bekliyor.

Haberin Devamı

Emetli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Temmuz 2016'da Ayvalık'taki evinden çıkan, evli ve 1 çocuk babası olan oğlu Levent Emetli'den bir daha haber alınamadığını söyledi.

İlçede mobilya dükkanı işleten Emetli'nin bulunabilmesi için her şeyi yaptıklarını ve aramaya devam ettiklerini ifade eden Emetli, görenlerin güvenlik güçlerine haber vermelerini istedi.

Artık dayanacak güçlerinin kalmadığını ve ailenin perişan olduğunu belirten Emetli, şunları kaydetti:

"12 Temmuz akşamı oğlum evinden çıkarak birisinden para almaya gitti ve bir daha geri dönmedi. Bir daha hiç haber alamadık. 3 yaşında bir oğlu var. 4 yıldır evli. Hayatta mı değil mi? Bunu bile bilmiyoruz. Görenlerin bize yardımcı olmasını istiyoruz. Ayvalık Sanayi Sitesi'nde mobilyacı dükkanı vardı. Çalışır işine bakardı. Bir probleminin olduğunu düşünmüyoruz. Lütfen görenler bize yardımcı olsun. Eşi de çocuğunu alarak İstanbul'a gitti. Dükkanı kapatmak zorunda kaldık. Bütün yük benim omuzlarıma kaldı. Perişan haldeyiz. Allah rızası için yardımcı olsunlar."