Gündem 15 dakikalık yağmur Edirne’yi felç etti

15 dakikalık yağmur Edirne’yi felç etti

18.06.2015 - 07:42 | Son Güncellenme:

.

15 dakikalık yağmur Edirne’yi felç etti

EDİRNE'de aniden bastıran ve yaklaşık 15 dakika süren sağanak yağış kenti felç etti. Bir çok evi su basarken, rögarların taşmasıyla caddeler göle döndü, araçlar yolda kaldı.

Haberin Devamı

Edirne'de gece saat 23.30 sıralarında aniden bastıran sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle Atatürk Bulvarı ve bir çok cadde göle döndü. Araçlar yolda kalırken, Sadık Ahmet, İlhami Ertem, 1. Murat Mahallesi'nde ekipler yağmur suyunun aktığı yerlerde yolları kapattı.

İki trafoda meydana gelen arıza nedeniyle kentin büyük bir bölümünde elektrik kesintisi yaşandı. Yağmur suyunun etkili olduğu Kaleiçi semtinde bir çok evi su bastı. Edirne Belediyesi'ne bağlı ekipleri tıkanan rögarları açmak için çalışma başlattı. Kısa süreli yoğun bir yağışın ardından caddelerde sular biriktiğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan, "Aniden bastıran yağmurda bazı evleri su bastı, caddelerde yoğun sular birikintileri meydana geldi. Trafo arızası nedeniyle bazı bölgelere elektrik verilemedi. Şuanda sular çekilmeye başladı. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" dedi.