Gündem 15 Kasım ATV yayın akışında neler var?

15 Kasım ATV yayın akışında neler var?

15.11.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

15 Kasım ATV yayın akışı yayınlandı. ATV yayın akışlarında genel olarak etkileyici programlar bulunuyor. ATV, 15 Kasım ATV yayın akışında da bu çizgiden çıkmadı. 15 Kasım ATV yayın akışında birbirinden farklı dizi ve programlar yer alıyor. Üstelik film severler için Evrenin Askerleri: Geri Dönüş filmi de bulunuyor. 15 Kasım ATV yayın akışını ve yayın akışının tüm yorumlarını haberimizden inceleyebilirsiniz.

15 Kasım ATV yayın akışında neler var

06.45 Kahvaltı Haberleri

Haberin Devamı

Türkiye’deki en farklı ve renkli haberleri, Nihan Günay’ın sunumuyla Kahvaltı Haberlerinde bulabilirsiniz. Kahvaltı haberleri ATV yayın akışında ilk sırada yer almaktadır. Nihan Günay ile Kahvaltı Haberleri hafta içi her gün 06.45’te ATV ekranlarında seyircileriyle buluşuyor.

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert / 1715. Bölüm – Reality

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Müge Anlı ve ekibi çözülemeyen cinayetlere, kayıp durumlarına kadar tüm olaylardaki düğümleri çözüyor. Olay ile alakası bulunan veya suçlu olduğu düşünülen kişileri programına konuk eden Müge Anlı, tüm aile ilişkileriyle birlikte televizyonda gözler önüne seriyor. Milyonların izlediği Müge Anlı İle Tatlı Sert programın sayısız olay başarıyla çözüldü. Müge Anlı İle Tatlı Sert haf içi her gün 10.00’ da ATV’de!

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

13.00 ATV Gün Ortası /Haber

Gün ortasında yaşanan tüm son dakika haberleri, ülkenin ekonomik durumunu, siyasi açıklamaları Deniz Türe’nin sunduğu ATV Gün Ortası programında bulabilirsiniz. Program gündem konuları haricinde de birçok konuya dikkat çekmektedir. Deniz Türe ile ATV Gün Ortası hafta içi her gün saat 13.00’da ATV ekranlarında!

13.40 Karavan /17.Bölüm Yarışma

Karavan’ da galip gelmek için çok marifetli olmanız gerekiyor! Yeteneklerin yanında kişisel çabanız da oldukça önemli… Birbirinden farklı özellikte 10 yarışmacının kıyasıya kapıştığı yarışma Karavan! Karavan 17. Bölümü ile 13.40’ta ATV ekranlarında yerini alıyor.

16.20 Esra Erol’da /273.Bölüm – Eğlence

Evlilik hayali kuruyorsunuz ama evleneceğiniz adayı hala bulamadınız mı? Probleminizi çözebilecek tek adres Esra Erol. Evlenmek isteyen çiftleri bir araya getirip, birbirlerini tanımasını sağlayan Esra Erol birbirleriyle uyuşan çiftleri evliliğe kadar yalnız bırakmıyor. Ben evlenemem demeyin! Esra Erol hafta içi her gün 16.20’de ATV ekranlarında, sakın kaçırmayın!

19.00 ATV Ana Haber /4030.Bölüm – Haber

Gün içerisinde yaşanan tüm gelişmeleri güvenilir kaynaktan ve hızlı bir şekilde öğrenmek istiyorsanız ATV Ana Haber’i kaçırmayın! Deniz Türe’nin sunumuyla gerçekleşen ATV Ana Haber hafta içi her gün saat 19.00’da ATV ekranlarında gündemden haberdar olmak isteyenler için yer alacak.

Haberin Devamı

20.00 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz/ 47. Bölüm *Dram

Eşkıya Hükümdar Olmaz’ ın 47. Bölümünde izleyicileri şaşırtacak büyük sürprizler meydana geliyor. Bu bölüm oldukça hareket ve aksiyon dolu geçecek. Hain bulunuyor ve Gülmezler ile ilgili sorun çözüme kavuşmak üzere… Gelişmeler böyle ilerlerken acaba Hızır Çakırbeyli bu olayları nasıl karşılayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 47. Bölümü ile saat 20.00’da ATV ekranlarında!

23.20 Aşk ve Mavi/ 2.Bölüm * Dram

Akıllara durgunluk veren bir hikâye Aşk ve Mavi… İntikamını almak için evlenen bir kadın, her şeye rağmen buna göz yuman bir erkek… Sonucunda ise aşık olan bir çift… Sürükleyici hikâyesiyle gönülleri fetheden dizi Aşk ve Mavi 23.20’de ATV ekranlarında!

02.35 Evrenin Askerleri: Geri Dönüş

Yaşanan onca korkunç olaylara rağmen ayakta kalan tek adam Luc Deveraux! Hayatında sadece karısı ve kızı olan bir adam! İzleyicileri ekrana kilitleyecek bir aksiyon filmi Evrenin Askerleri: Geri Dönüş… Kadrosunda Jean-Claude Van Damme, Michael Jai White, Xander Berkeley gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Evrenin Askerleri: Geri Dönüş 02.35’te ATV ekranlarında!

Haberin Devamı

04.20 Karavan /17.Bölüm Yarışma

Karavan’ da galip gelmek için çok marifetli olmanız gerekiyor! Yeteneklerin yanında kişisel çabanız da oldukça önemli… Birbirinden farklı özellikte 10 yarışmacının kıyasıya kapıştığı yarışma Karavan! Karavan 17. Bölümü ile 13.40’ta ATV ekranlarında yerini alıyor.