Denizli 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Tekvando Turnuvası'na Doğru

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Tekvando Turnuvası'na Doğru

23.08.2017 - 15:58 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Tekvando Turnuvasına Doğru

DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Tekvando Turnuvası'na ikinci kez ev sahipliği yapmak için hazırlıkları tamamladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit ve gazi olan kahramanlar anısına düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Tekvando Turnuvası'nın 2'incisinin Adalet Parkı'ndaki amfi tiyatroda 9 ilden 250 sporcuyla düzenleneceği belirtildi.

Bay-bayan minikler ve gençler olmak üzere iki kategoride yapılacak etkinlikte, 18 sıklette dereceye giren sporculara madalya ve kupa ödülleri verileceği bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bu topraklar için canını veren tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andığı kaydedilen açıklamada, "Böylesine anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan onur duyduk. Türk milleti, şehitlerini asla unutmayacak. 15 Temmuz demokrasi şehitlerimize atfen gerçekleştirdiğimiz turnuvamızı, ikinci kez düzenliyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diler, tüm vatandaşlarımızı spor müsabakalarımızı izlemeye davet ediyorum." ifadelerine yer verildi.