Denizli 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15.07.2018 - 18:53 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

DENİZLİ (AA) - AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, fotoğraf sergisi açıp 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 249 şehit adına 249 fidan dağıttı.

Haberin Devamı

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin yıl dönümünde Bayramyeri Medyanı'nda fotoğraf sergisi açtı.

Darbe girişimi sırasında ve sonrasında Ankara ve İstanbul'da Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin çektiği fotoğraflardan oluşan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi'ni Denizlililerle buluşturan gençlik kolları, hain darbe girişimi sırasında canlarını vatan için feda eden 249 şehit adına fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Gençler, sergiyi ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer'e de fidan hediye etti.

AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları tarafından Bayramyeri Meydanı'nda ayrıca 15 Temmuz broş ve kurdelesi dağıtıldı.

Haberin Devamı

Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayarak, "Yüce Türk milleti, 15 Temmuz 2016'da asker kamuflajına bürünmüş ve amaçları anayasal düzeni bozmak olan bir avuç haine karşı bir kez daha Çanakkale ruhunu hissettirmiştir." dedi.