Bolu 15 Temmuz Gazisine Devlet Övünç Madalyası Verildi

15 Temmuz Gazisine Devlet Övünç Madalyası Verildi

15.02.2018 - 18:01 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Gazisine Devlet Övünç Madalyası Verildi

BOLU (AA) - Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Ankara'da yaralanan gaziye Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Haberin Devamı

15 Temmuz 2016'da Ankara Çankaya'da tankla mücadele ederken yaralanan Gazi Emir Emre Işık'a madalyası, Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından makamında düzenlenen törenle takdim edildi.

Vali Baruş, burada yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti için 15 Temmuz 2016 tarihinde sergilemiş olduğunuz üstün feragat ve fedakarlıktan dolayı bu madalyayı size takdim etmekten son derece onur duyuyorum. Milletimiz, sizin bu fedakarlığınıza her zaman minnettar kalacak. Allah bundan sonra size ve ailenize sağlık, sıhhat versin. Hüsamettin amcamızı ve Menice annemizi de böyle vatanını seven ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bir evlat yetiştirdikleri için tebrik ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Törene, Işık ailesinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit katıldı.