İstanbul 15 Temmuz Gazisine Eyüpsultan Gezisi

15 Temmuz Gazisine Eyüpsultan Gezisi

19.04.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Gazisine Eyüpsultan Gezisi

15 Temmuz gazisi Hüsnü Doygunbaş ve ailesi, Eyüpsultan Tarihi Merkez (ESTAM) rehberi eşliğinde Eyüpsultan’ı gezdi.
Eyüpsultan Belediyesinin vizyon projelerinden Eyüpsultan Tarihi Merkez (ESTAM) kapsamında hayata geçirilen Rehberlik Hizmeti uygulaması vatandaşlara konforlu ve zevkli bir gezi sunuyor.
ESTAM Koordinasyon Merkezi’nde başlayan gezilerde, kulaklık sistemini teslim alan ziyaretçiler kokartlı uzman rehberlerle birlikte rotalarını gezmeye başlıyor. İhtiyaç halinde yürüme engeli bulunan vatandaşlar için Eyüpsultan Belediyesine ait alan destek hizmetleri golf araçları kullanılıyor.
Eyüpsultan Tarihi Merkez (ESTAM) rehberi ve alan destek araçları 15 Temmuz hain darbe girişiminde, Ankara Sincan’da cesurca direnen, bu uğurda yaralanan 15 Temmuz gazisi Hüsnü Doygunbaş ve ailesine Eyüpsultan’ı gezdirdi. Caferpaşa Medresesi’ndeki ESTAM Koordinasyon Merkezi’nde başlayan gezi oyuncakçılar çarşısı ve Tarihi Cülus Yolu ile devam etti. Eyüpsultan türbe ve cami ziyaretiyle sonlanan gezide gazi Hüsnü Doygunbaş ve ailesi keyifli bir zaman geçirdi. 15 Temmuz gazisi Hüsnü Doygunbaş ve ailesi, gezi sonrası Eyüpsultan Belediyesi Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkürlerini iletti.