Gündem Son dakika haberi: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'de intihar girişimi

Son dakika haberi: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'de intihar girişimi

06.11.2016 - 07:48 | Son Güncellenme:

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde silahıyla intihar etmek isteyen bir şahıs nedeniyle polis alarma geçti. Köprü bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.İntihar girişiminde bulunan kişinin ikna edilerek köprüden alınmasının ardından trafik normale döndü.

Son dakika haberi: 15 Temmuz Şehitler Köprüsüde intihar girişimi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa’dan Anadolu’ya geçiş güzergahında silahıyla birlikte intihar etmek isteyen bir şahıs nedeniyle polis ekipleri alarma geçti. İddiaya göre saat 07.15 sıralarında Adem Ş., Ankara istikametinde köprü ortasına geldi. Yanında bulunan ruhsatsız silahla rastgele ateş açan Adem Ş. (25) köprüden geçmekte olan araçları da durdurmaya çalıştı. Adem Ş., daha sonra köprünün demir korkuluklarına çıktı, ardından kafasına silah dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberin Devamı

POLİS KÖPRÜYÜ KAPATTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik amacıyla köprüyü çift yönlü olarak araç trafiğine kapattı. Olay yerine müzakereci polis sevk edildi. Bir saatlik çalışma sonucunda intihar etmek isteyen Adem Ş., ikna edilip Köprü Koruma Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiği bir saat sonra normale döndü.