Gündem 15 yaşındaki lise öğrencisi 3 gündür kayıp

15 yaşındaki lise öğrencisi 3 gündür kayıp

06.11.2016 - 21:58 | Son Güncellenme:

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde okula gitmek üzere evden çıktıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

15 yaşındaki lise öğrencisi 3 gündür kayıp

Tatvan ilçesinin Esentepe mahallesinde ikamet eden Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi İsa Kabay 3 Kasım 2016 günü okula gitmek üzere sabah saat 07.00'de evden ayrıldı. Gün boyu kendisinden haber alınamayan İsa Kabay'ın yakınları kendi imkanlarıyla çocuklarını aramaya başladı. Tüm aramalara rağmen çocuklarını bulamayan Anne Selma ve baba Cevdet Kabay, polise kayıp başvurusu yaptı. 3 gündür yapılan çalışmalara rağmen bulunamayan İsa Kabay'ın ailesi çocuklarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Haberin Devamı

GÖREN BİZE HABER VERSİN

Oğlunun fotoğraflarının her yere dağıtıldığını belirten gözü yaşlı anne Selma Kabay, "Oğlum 15 yaşında lise 2 öğrencisi. Bir gören, bilen varsa Allah rızası için bize haber versin. Sormadık, bakmadık yer bırakmadık. Kimse nerede olduğunu bilmiyor. Oğlumun okulda çok bir arkadaş ortamı da yoktu. Evden okula, okuldan ev gider gelirdi. Beş dakika geç kalacak olsa hemen bir şekilde bana ulaşır haber verirdi. 3 gündür çok zor günler yaşıyoruz"dedi.

Baba Cevdek Kabay ise umutla gelecek iyi haberi beklediklerini söyledi.

Yazarlar