Kültür Sanat 16. !f İstanbul'da gösterilecek filmler belli oluyor..

16. !f İstanbul'da gösterilecek filmler belli oluyor..

05.01.2017 - 13:02 | Son Güncellenme:

16 Şubat'ta start verecek olan 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde gösterilecek filmler, birer birer belli oluyor. 2016 yılının en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Ay Işığı (Moonlight) ile açılışını yapacak olan 16. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nden tüyolar gelmeye devam ediyor.

16. f İstanbulda gösterilecek filmler belli oluyor..

Natalie Portman ve Lily-Rose Depp'in başrollerinde Planetarium'un İstanbul prömiyerini yapacağı açıklanan festivalde, Lone Scherfig ve Kelly Reichardt gibi iki usta yönetmenin son filmleri de izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Scherfig'in yönettiği Their Finest'ın başrolünde Gemma Arterton yer alırken, Reichardt'ın pek çok yıl sonu en iyiler listesinde kendine yer bulan filmi Certain Women'da ise Kristen Stewart, Michelle Williams, Laura Dern ve Lily Gladstone gibi oyuncular yer alıyor.

Filmde ele alınan konu ise şöyle: Hayaletlerle iletişime geçebildiklerine inanan iki kız kardeşin hikâyesi anlatılır. Paris’te, bir etkinlik sırasında öngörülü bir Fransız yapımcıyla yolları kesişir.

16. f İstanbulda gösterilecek filmler belli oluyor..

16-26 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul’da, 2-5 Mart 2017 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de düzenlenecek. !f İstanbul'un tüm programı yakın zamanda netleşecek.