Muğla 16 Saat Pedal Çevirerek 248 Km Yol Yaptılar

16 Saat Pedal Çevirerek 248 Km Yol Yaptılar

07.11.2017 - 16:35 | Son Güncellenme:

.

16 Saat Pedal Çevirerek 248 Km Yol Yaptılar

Milas Doğa Bisiklet Kulübü (MİDOBİS) üyeleri Serdar Murat Sarı ve Cenk Sobucalı, Milas-Aydın rotasını başarıyla tamamladı. 16 saat boyunca pedal çeviren sporcular, rota boyunca toplam 248 kilometre yol yaptı.
Milas Doğa Bisiklet Kulübü (MİDOBİS) üyeleri Serdar Murat Sarı ve Cenk Sobucalı, farklı rotaları başarıyla tamamlayarak, bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına anlamında iyi birer örnek olmaya devam ediyorlar. İki pedal arkadaşı son rotalarını, geçtiğimiz hafta sonu Milas-Aydın olarak tamamladı. Sabahın erken saatlerinde Milas’tan yola çıkan bisikletli süvariler, sırasıyla Yatağan, Çine Aydın’a ulaştıktan sonra İncirliova, Germencik, Ortaklar, Söke istikametinden Milas’a döndüler.
23 buçuk saatte tamamlanan turun 16 saatini bisiklet kullanarak geçiren sporcular, toplamda 248 kilometre yol kat ederek büyük bir başarıya imza attılar.
Bisikletin şehirlerarası yollarda gündüz veya gece de gerekli tedbirlerin alınarak güvenle sürülebileceğine göstermek için bu rotada bisiklet kullandıklarını ifade eden Sonucalı ve Sarı, her yaştan Milas halkını bisiklet kullanmaya davet ettiler.