Bilecik 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

19.03.2018 - 13:24 | Son Güncellenme:

AK Parti Bilecik İl Başkanı Karabıyık: "AK Parti iktidarı olarak diğer tüm alanlarda olduğu gibi yaşlılarımız için de sosyal devlet anlayışı ile hareket edip, bu anlamda yaşlılarımızı hiçbir zaman unutmadık"

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, "AK Parti iktidarı olarak diğer tüm alanlarda olduğu gibi yaşlılarımız için de sosyal devlet anlayışı ile hareket edip bu anlamda yaşlılarımızı hiçbir zaman unutmadık." dedi.

Haberin Devamı

Başkan Karabıyık, Yaşlılar Haftası dolayısıyla il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yaşlılığın hayatın özel bir dönemi olduğuna işaret ederek, yaşlıların dün ile bugün arasında köprü kurarak, kültürel değerlerin gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli olduğunu söyledi.

Yaşlılık döneminde itibar gerektiğini ifade eden Karabıyık, şöyle konuştu:

''Aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır. Bu nedenle yaşlılarımıza sahip çıkmalı, sosyal devlet anlayışı gereği sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. AK Parti iktidarı olarak diğer alanlarda olduğu gibi yaşlılarımız için de sosyal devlet anlayışı ile hareket edip bu anlamda yaşlılarımızı unutmadık."