Gündem 18 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

18 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

18.11.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

Star TV yayın akışında birbirinden güzel programlar yer alıyor.Bu hafta sonunda Star TV izleyicilerine seyir keyfi sunacak. 18 Kasım Star TV yayın akışında magazinden habere haberden diziye kadar her şey bulmak mümkün.

18 Kasım Star TV yayın akışında neler var

Ulusal kanalların arasında en çok izlenen kanal Star TV! Kaliteli içeriği ve yayınları ile dikkatlerini üzerine çeken Star TV her geçen gün kalitesinin üzerine biraz daha katmaktadır. Star TV yayınladığı diziler ve programlar ile kalitesini destekler nitelikte işlere imza atmaktadır. Star TV izleyicilerini bilgilendirmek adına kendi internet sayfasından Star TV yayın akışını yayınlamaktadır. Yayın akışıyla izleyiciler ekrana gelecek tüm programları görebiliyor ve önceden planlama yapabiliyorlar. 18 Kasım Star TV yayın akışı nefesleri kesecek! Star TV 18 Kasım yayın akışıyla güne damgasını vuruyor. Star TV bugün çeşitli programlar ile seyircileri ekran başına kilitleyecektir. Zengin ve kaliteli içeriklerinden ödün vermemeye 18 Kasım Star TV yayın akışında da devam ediyor. 18 Kasım Star TV yayın akışında bulunan tüm programları, dizileri ve sinema filmlerini haberimizde listeledik. Yayın akışını merakla bekleyen izleyiciler haberimizden detayları öğrenebilir.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

18 Kasım Star TV Yayın Akışı

18 Kasım Star TV yayın akışında haber, magazin ve eğlence programlarının hepsi yer almaktadır. Dilediğiniz programın saatini yayın akışından öğrenip izleyebilirsiniz. 18 Kasım Star TV yayın akışında program ve dizilerin haricinde Yerli Sinema türünde Milyarder filmi bulunuyor. Şener Şen ve Adile Naşit’in yer aldığı Milyarder filmi komedi, dram gibi türleri içerisinde barındırıyor. 18 Kasım Star TV yayın akışındaki yayınlar kaçırmayın!
18 Kasım Star TV yayın akışında bulunan diğer yayınlar; Bugün, Beni Affet, Duymayan Kalmasın, Milyarder, Zuhal Topal’la, Star Haber, Kiralık Aşk, Yüksek Sosyete.

Haberin Devamı

16.15 ZUHAL TOPAL’LA – Yeni Bölüm
Evlilik programları kategorisinde Türkiye’ nin en çok seyredilen programı Zuhal Topal’la. Mutlu bir yuva kurmak isteyen herkes Zuhal Topal’la programını tercih ediyor. Zuhal Topal’la ekranların sevilen yüzü Zuhal Topal’ in sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelmektedir. Siz de tamamen gerçek duygularınız ile hayat arkadaşınızı mı arıyorsunuz? Zuhal Topal’la tam adresi! Türkiye’den hatta yurtdışından gelen ve evlenmek isteyen birçok aday birbirleriyle buluşuyor ve evlilik kararı verip vermeyeceklerini düşünüyorlar. Aşka dair her şey Zuhal Topal’la seyircilerini hafta içi her gün saat 16.15’te Star TV ekranlarında bekliyor.

20.00 Kiralık Aşk – Yeni Bölüm
Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’ın yeni bölümünde ortalık fena karışıyor. Ömer ve Defne nihayet buluşuyor ve ilk günden bugüne kadar olan her şeyi konuşuyorlar. İlk günden bugüne kadar neler oldu, neler yaşadılar, ne hissettiler her şey sonunda ortaya çıkıyor. İş bahanesiyle herkes yolculuğa çıkıyor ve Ömer, Defne ilişkisinde önemli gelişmeler meydana geliyor. Ömer, Defne’yi şaşırtacak adımlar atıyor. Bu bölümde Hulusi ile Neriman’ın arası bozuluyor. Bu olanlar ve bunlardan daha fazlası Kiralık Aşk’ın yeni bölümünde ekranlara geliyor. Kiralık Aşk bugün saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Yazarlar