Manisa 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

18.03.2018 - 18:13 | Son Güncellenme:

.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü

MANİSA (AA) - Manisa'nın Kula ve Sarıgöl ilçelerinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Kula Kent Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Gün dolayısıyla Kula İlçe Şehitliğinde düzenlenen anma etkinliğinde de Kula Müftüsü Kamil Kırgız tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak dua edildi.

Törenlere Kula Kaymakamı Osman Güven, Garnizon Komutanı Vekili Astsubay Kıdemli Çavuş Nedim Yerli, Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaayak, daire amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

- Sarıgöl

Sarıgöl'de, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yılı dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.kutlandı.

Sarıgöl Belediye Kent Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Haberin Devamı

Törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Belediye Başkan Vekili Ömer Eskici, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sönmez, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.