Tekirdağ 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DAN KARDEŞ KULÜBE OYUNCU DESTEĞİ

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DAN KARDEŞ KULÜBE OYUNCU DESTEĞİ

20.09.2014 - 10:46 | Son Güncellenme:

.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DAN KARDEŞ KULÜBE OYUNCU DESTEĞİ

Tekirdağ Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, kadrosunda yer bulamayan oyuncularını ’Kardeş Kulüp’ olarak seçtiği 2. Amatör Lig takımlarından Fevzipaşaspor’a verme kararı aldı.
1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, "Hem Fevzipaşaspor’a destek hem de takımda yer bulamayan futbolcu kardeşlerimizin kendilerini geliştirmesi açısında bu kararı aldık. Aynı zamanda ilerde bu oyuncularımızdan yararlanmak istiyoruz" dedi.
1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, Fevzipaşaspor’a yaptıkları destekle ilgili olarak, "1911 Çerkezköyspor olarak takımımız kadrosunda yer bulamayan oyuncularımızın körelmemesi ve de kendilerini daha iyi geliştirmeleri için 2. Amatör Lig’de mücadele veren ilçemiz takımlarından Fevzipaşaspor’a hem oyuncu takviyesi olarak hem de takımda yer bulamayan futbolcu kardeşlerimizin kendilerini daha iyi geliştirmeleri acısında veriyoruz. Bu aynı zamanda ileri ki yıllar da takımımız açısından da iyi olacak. Çünkü bu kardeşlerimiz kendilerini geliştirmiş olacaklar" açıklamasında bulundu.
HARUN CENGİZ FEVZİPAŞASPOR’A VERİLDİ
1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın, bu kapsamda ilk olarak Harun Cengiz’i Fevzipaşaspor’a verdiklerini belirtti. Başkan Narçın’ın iş yerinde bir araya gelen Fevzipaşaspor’un Antrenörü ve oyuncusu Hasan Barut, Harun Cengiz’i Fevzipaşaspor renklerine bağlayan imzayı kulübü adına Başkan Murat Narçın ve 1911 Çerkezköyspor yöneticilerinden Ahmet Sarı ve Engin Camcı ile protokol imzaladı.
Fevzipaşaspor’un Antrenör Futbolcusu ve Takım Kaptanı tecrübeli oyuncu Hasan Barut da, "1911 Çerkezköyspor Kulübümüz bizi kardeş kulüp olarak seçerek gerek futbolcu desteği sağlaması gerek malzeme desteği sağlamasından son derece memnun ve mutluyuz. Takım kadrolarında yer bulamayarak boşta kalan futbolcuların faal futbol yaşamlarını sürdürmesi ve aynı zamanda kendilerini geliştirmesi bakımından bizlere verdikleri futbolculardan gerektiği gibi yararlanacağımız için çok mutluyuz. Ve 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bize gelen futbolcu kardeşlerimiz kendilerini daha da geliştirmiş olarak takımlarına dönecek" diye konuştu.