toolbar

milliyet logosu
ts.jpg

Vural hoşgörü istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü, kendisinin bir kan değişimi olarak takıma geldiğini söyledi. Yılmaz Vural, "Gidenlerin hepsi kardeşimizdir. Ama görülüyor ki, giden arkadaşlar birilerini fiziksel olmasa da, ruhsal olarak götürmüş" dedi

Altuğ Atalay


TRABZONSPOR Teknik Direktörü Yılmaz Vural, spor camiasından hoşgörü istedi.
Kendisinin bir kan değişimi olarak Trabzonspor'a geldiğini vurgulayan Vural, "Bizim kimsenin arkasından konuşmamız söz konusu olamaz. Gidenlerin hepsi kardeşimizdir. Ama görülüyor ki, giden arkadaşlar birilerini, peşinden fiziksel olmasa da, ruhsal olarak götürmüş" dedi. Yılmaz Vural "Belki buradan ayrılan arkadaşların kalmasını isteyen bir grup vardı. Bu da ortaya bir kıyaslama çıkarıyor. Bu yanlıştır, yapılmamalı. Bize zaman tanısınlar beceremiyorsak, buradan gidişimizi görürler. Şenol Güneş'in başarısıyla her zaman övünürüm. O, başka yerde de çalıştırıcılık yapacaktır. Yine kendisiyle övüneceğiz. Sürtüşme yaratmanın anlamı yok. Burada kendimize özgü bir anlayışla düşüncelerimizi uygulayacağız. Kolay teslim olacak bir yapıya da sahip değilim" diye konuştu.
Türkiye'de insanları çabuk karalayan bir anlayışın hakim olduğuna da dikkat çeken Vural, "Bir teknik adamın yeterli olup olamayacağına geçmişinde yaptıklarıyla karar verilir. Eğitimine, meslekteki tavrına bakılır, 3 - 5 maç kaybetmesine değil. Dünyanın hiç bir yerinde 1.5 ayda başarılı görülen teknik adam yoktur. Daha lig bitmemiş, Kupa'da final oynayan bir takımız. Herhalde bu finalde bizim de katkımız var" diye konuştu.

Yılmaz devrede

TRABZONSPOR' da menacerlik konusunda doğan yetki bunalımını Başkan Mehmet Ali Yılmaz çözecek. Süleyman Hurma' nın, Genel İdari Menacerliğe getirilmesinin Yılmaz Vural ve Cezmi Turhan'ı rahatsız etmesi, bunun sonrasında da Hurma'nın gösterdiği tepki ile ilgili kararı Yılmaz verecek. Fenerbahçe maçı için önümüzdeki hafta Trabzon'a gidecek olan Başkan, taraflarla konuşarak, kafasındaki modeli ve çalışma planını anlatacak. Bu arada Trabzonspor'da kongre çalışmalarından, transfere kadar bir çok sorunun çözümü için kupa finali bekleniyor.

İzin bitti

TRABZONSPOR, futbolculara verilen bir günlük izinden sonra Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün yeniden başlıyor. Milliler dışındaki oyuncularla antrenmanlara devam edecek olan Trabzonspor'da Ünal, İskender ve Fatih'in hafif sakatlıkları bulunuyor. Kulüp Doktoru İhsan Alioğlu, üç futbolcunun sakatlığının önemli olmadığını açıkladı.

[Ana Sayfa] [Siyaset] [Haber] [Ekonomi] [Dünya] [Sanat] [Yaşam]
[Entellektüel] [Spor] [Köşe Yazarları]