Dunyanin en kārli oval seksi

ABD Baskani Bill Clinton'la yasadigi ask ve seks skandali, eski Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky'yi ihya etti. Genc kadin bir yandan uluslararasi duzeyde une kavusurken, ayni zamanda dolar milyarderi de oldu.
Monica'nin TV'de yaptigi soylesi ve yazdigi kitap nedeniyle sagladigi parasal gelir simdiden bir trilyon liraya ulasti. Ne var ki, bu servetin onemli bir bolumu, 'avukatlik ucreti' olarak odenecek. Monica ayrica 25 ulkede yayinlanacak programdan elde edilecek yuz milyarlarca liralik gelirin yuzde 70'ini almayi da planliyor.
Bu arada genc kadinin Baskan Clinton ile iliskisini surdurdugu donemde 'Thompson' adinda genc bir Savunma Bakanligi gorevlisinden hamile kaldigi ve kurtaj yaptirdigi da ortaya cikti.
Monica'nin, Amerikan ABC televizyonunun unlu 'talk - show' programinda Barbara Walters ile yaptigi ve dun sabah yayinlanan soylesinin bir bolumunun de bu sabaha karsi ekrana gelmesi planlanmisti.
30 milyon kisinin izledigi dun sabahki program boyunca zaman zaman gulen, zaman zaman aglayan Monica, "Baskan Clinton ile normal insanlar gibi cinsel iliski kurmak istedim. O (yapamam) dedi. Cok ugrastim, ama olmadi. Simdi kendimi kullanilmis, kirletilmis hissediyorum" aciklamasinda bulundu.
Monica, Clinton'un aralarindaki iliskiyi kabul etmesine yol acan, baskanin spermiyle lekelenmis mavi elbisenin kendisine iade edilmesi halinde ne yapacagi sorusuna da, 'yakacagim' yanitini verdi.
Monica, Clinton ile Oval Ofis'in arkasindaki kucuk calisma odasinda sevisirken yakalanmaktan korktuklarini anlatirken, "Kotu is yaptigimin farkindaydim ama bundan zevk de aliyordum ve vazgecemiyordum" dedi.
Telefonda yaptiklari seks konusmalarinin ayrintisina girmeyen Monica Lewinsky, "O sirada birarada olsaydik neler yapabilecegimizi birbirimize anlatiyorduk" demekle yetindi.