4 Mayıs 1999 Salı 
 ANA SAYFA
 SİYASET
 HABER
 EKONOMİ
 DÜNYA
 SANAT
 YAŞAM
 SPOR
   LİG FİKSTÜRÜ
   PUAN TABLOSU
   BEŞİKTAŞ
   FENERBAHÇE
   GALATASARAY
   TRABZONSPOR
   BASKETBOL
 YAZARLAR
 ENTELLEKTÜEL B.
 ÇİZERLER
 İNTER EKRAN
 HAVA DURUMU
 GAZETE PAZAR
 VİTRİN
 İNTER@KTİF
 21.YÜZYIL
 PAZAR SOHBETİ
 SAĞLIK HATTI
 VERGİ HATTI
 E-POSTA
 ARŞİV
 KÜNYE
 TÜRKÇE KARAKTER
 REKLAM TARİFESİ
 YARDIM SAYFASI
 IN ENGLISH
Şanssız Oktay

Beşiktaşlı genç yıldızın şimdi de fıtık olduğu ortaya çıktı

Kartal Yiğit


abjk.jpg        Beşiktaş'ın şansız futbolcusu Oktay bıçak altına yatacak. Siyah - Beyazlı takımda talihsizliklerin peşini bırakmadığı genç futbolcu da bu kez gizli fıtık ortaya çıktı.
       Kaçırdığı goller yüzünden eleştirilen Oktay'ın bir aydır sahaya acılar içinde çıktığı ve bunu kimseye belli etmediği ortaya çıktı. Alman Hastanesi'nde dün bir dizi kontrolden geçen golcü futbolcunun sol kasığının üstünde fıtık tespit edildi. Ortopedi uzmanı Doktor Yalçın Yavuzer tarafından muayene edilen Oktay, "Bir aydır ağrılarım var. Lütfen çare bulun. Artık bu acılara dayanamıyorum. Gerekirse ameliyat olmaya hazırım" diye konuştu.
       Doktorlar Oktay'a yoğun ilaç tedavisi uygulayacaklarını, on gün içinde ağrılarının geçmemesi halinde yapılacak son kontrolden sonra ameliyat edeceklerini söylediler. Oktay'ın, Feldkamp'ın da onayı alındıktan sonra gerek görüldüğü Galatasaray maçları sonrası ameliyat edileceği belirtildi.

Briegel de "Schaefer" dedi

abjk1.jpg Feldkamp'ın yardımcısı, Alman yıldızı kendisinin de istediğini söyledi
       Beşiktaş'la anlaşan Hans Peter Briegel cuma İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağını söyledi.
       MİLLİYET'e özel demeç veren Briegel, Feldkamp ile uzun süre çalıştığını, Beşiktaş'ı da daha önce tanıdığını hatırlattı, "Ancak benim için gerçek sürpriz Feldkamp'ın beni arayıp çalışmak istemesi oldu" dedi.
       Feldkamp'ın prensipte anlaşma sağladığı Kaiserlauternli Oliver Schaefer'i kendisinin de istediğini belirten Briegel, "Listemdeki üç oyuncudan biri. Yine aynı takımdan bir iki futbolcu daha yanımda getirebilirim" diye konuştu.
       Feldkamp'ın iki yıl görev yaptıktan sonra görevi Briegel'e emanet edeceği yolundaki haberleri ilk kez bizden duyduğunu ifade eden Alman çalıştırıcı, "Ama böyle bir teklife de hayır demem mümkün değil" yorumunu yaptı.
       Türkiye'yi ve insanları çok sıcak bulduğunu söyleyen Briegel, "Beni ateşli bir taraftarın beklediğini biliyorum. Feldkamp'la birlikte şampiyonluklara ve başarılara imza atacağız. Bunu şimdiden söyleyebilirim. Beşiktaş'ın Avrupa çapında bir takım olduğuna inanmasam Türkiye'ye gitmezdim. Bu yıl tatilimi Türkiye'de geçireceğim. Bu ülkenin sıcak insanları ve güzel bir yer olduğunu biliyordum. Şimdi ilk işim Türkleri tanımak ve Türkçe öğrenmek olacak" dedi
       Bu arada Alman basınında Briegel'in, Beşiktaş ile aylık 120 bin marka anlaştığı ve eline 80 bin mark civarında para geçeceği haberleri yer aldı.

© 1999 Milliyet