|
|
Trabzon kucak açtı Yardım kamyonlarını elleriyle yüklediler
Altuğ Atalay
Trabzonsporlu futbolcular depremzedelere kucak açtı. Marmara Bölgesi'nde meydana gelen depremden zarar görenlere yardım amacıyla hazırlanan yiyecek ve gıda maddeleri bugün yola çıkarılıyor.
5 milyarlık çadır, 20 milyar lira değerinde gıda, giyecek ve çocuk bezinin bulunduğu yardım kamyonu Adapazarı Stadı'nın yanında kurulacak. Yardımların yüklenmesine katılan Bordo - Mavili futbolcular adına açıklama yapan Kaptan Hami, "Biz de takım olarak elimizden geldiğince bu vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Herkesi sevgi ve şefkatle depremzedeleri kucaklamaya çağrıyoruz. Ölenler de, geride kalanlar da bizim insanımız" diye konuştu.
Hami ayrıca, bütün Trabzonspor taraftarlarını Emlakbank şubelerinde kendileri tarafından açılan yardım hesabına 1'er milyon lira yatırmaya çağırdı.
Rize provası
Trabzon, Antalyaspor maçı hazırlıklarını dün Rize'de İkinci Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile yaptığı karşılaşmayla sürdürdü. Aniden rahatsızlanarak, hastaneye kaldırılan Selim, dün taburcu oldu.
|
|