|
|
ALI EREN 'Ceza hic umrumda degil
Kartal Yigit
Besiktas'tan ayrilmak istemesine karsin yonetimin antrenmanlara katilmasini istedigi Ali Eren kendisine verilmesi dusunulen cezanin onemli olmadigini soyledi.
Milli Takimimizin, Irlanda maci oncesi Besiktas'tan huzursuz oldugu gerekcesiyle ayrilmak istedigini medyaya aciklayan ve tepkileri uzerine ceken Ali Eren, yonetim kurulunun Fulya'da calismalara cikmamasi nedeniyle kesmeyi dusundugu cezaya tepki gosterdi. Tecrubeli oyuncu, "Bana ne cezasi kesecekler ki ? Nasil olsa butun odemeleri dondurdular. Bunun icin, kesilecek ceza umurumda degil. Ayrilmak isteyen birini nasil zorla tutarlar. Ben Besiktas'i seviyorum, kimsenin daha fazla zarar gormemesi icin boyle bir karar aldim. Bunun donusu yok. En kisa zamanda serbest biraksinlar kendime takim bulayim" diye konustu.
Bu arada izin alarak bir hafta Ispanya'ya giden Ohen, dun ikinci takimin antrenmanina katilirken, bacanagi Atilla Kavasoglu vefat eden Antrenor Omer Gulen calismaya gelmedi.
|
|