|
|
Polise ABD’den ödül
Merkezi ABD'de bulunan Junior Chamber International adlı kuruluş, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsa Altun'u "İnsan Haklarına, Çocuklara ve Dünya Barışına Katkı Ödülü"ne layık gördü.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün Basın - Protokol Şubesi'nde görevli Altun'a ödül uyuşturucuyla mücadelede gösterdiği "başarılı çalışmalar" nedeniyle verildi.
Altun, "24 ülkede bürosu bulunan ve 1915'ten bu yana 10 dalda verdiği ödüllerle dikkati çeken bir kuruluş tarafından ödüllendirilmekten mutluyum" dedi.
Altun, 1997'den beri uyuşturucunun gençlik üzerindeki etkileri konusunda çalışmalar yaptığını, daha önce de narkotik polisi olarak görevde bulunduğunu bildirdi. Altun, "Bu konuda sergiler açtım, bir milyon mektup hazırlayıp gençlere ve ilgili kuruluşlara gönderdim. Okullarda eğitim çalışmaları yapıyorum" diye konuştu.
|
|