Geri Dön

2 Aralık Günün menüsü ( Grip menüsü)

Bu soğuk günlerde grip olmamak içten bile değil. Ancak sizin için hazırladığımız 2 Aralık günün menüsü griple savaşmada en büyük silahınız olacak. 2 Aralık gününü menüsü tarifleri bağışıklık sistemini güçlendirici yiyeceklerle dolu. İşte şifa deposu 2 Aralık günün menüsü

2 Aralık Günün menüsü ( Grip menüsü)

2 Aralık günün menüsü tarifleriyle grip olan okuyucularımızın direnci artacak, grip olmak üzere olan okuyucularımız önlem almış olacak. Neden mi? Çünkü 2 Aralık günün menüsü ile grip tarifleri veriyoruz.

Nedir grip tarifi?

Grip olduğunuz ya da olacağınız esnada evde yiyecek ve içeceklerle bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye çalıştığınız menülere grip menüsü deniz.

Grip için evde neler yapabiliriz?

*Bol bol su içilmeli.
*Bitki çayları yararlı olacaktır. Özelikle ballı ve limonlu olarak.
*Ağız ve boğazınızda yaralar varsa adaçayı mutlaka tüketin.
*Yine ıhlamur da grip olan birinin aklına ilk gelmesi gereken bitkilerden biridir.

2 Aralık günün menüsünde neler var?

Tavuk çorbası tarifi


Doğal antibiyotik: Şiveydiz


Acı kayısı çekirdeğinin inanılmaz faydası


Soğan dolması tarifi


Ballı limonlu ıhlamur nasıl hazırlanır?

Ballı limonlu ıhlamur daha önce de dediğimiz gibi grip olan herkesin aklına gelmesi gereken ilk içecek. Peki, nasıl yapılır?

Malzemeler
*Kurutulmuş ıhlamur
*Bal
*Limon


Yapılışı:
Öncelikle kurutulmuş ıhlamurlarınızı süzgeç yardımıyla budan geçirerek tozunu atın. Daha sonra aynen çay demler gibi demleyin. Asala su ile birlikte kaynatmayın. Bütün faydalı etkilerin öldürüyor. Çay gibi demledikten sonra içine bal ve limon dilediğiniz miktarlarda ilave edin. Çok sıcak ya da soğuk değil, sıcağa yakın bir ılıklıkta içmelisiniz.
Afiyet olsun

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber