Gündem 2 bin 700 aşk mesajına 10 milyon TL'lik dava!

2 bin 700 aşk mesajına 10 milyon TL'lik dava!

30.12.2016 - 09:22 | Son Güncellenme:

Mimar A.K. aldatıldığını öğrenince eşine anlaşmalı boşanma teklifi yaptı. İşadamı koca hem bu teklife yanaşmayıp hem eşinin tüm kredi kartlarını iptal edince 10 milyon TL'lik boşanma davasıyla karşı karşıya kaldı

2 bin 700 aşk mesajına 10 milyon TLlik dava

İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan davanın tarafları mimar A.K. ile özel bir hastanenin yönetim kurulu üyeliğini de yapan işadamı L.K. 5 yıllık evliydi. A.K. ikinci, davalı L.K. ise üçüncü evliliğini yapmıştı. Önceki evliliklerinden ikişer çocukları olan çift Yeniköy'de bir villada oturuyordu. A.K. kendisiyle çok az birlikte olmaya başlamasından şüphelendiği kocasının sosyal medyadan tam 2 bin 700 kadına aşk mesajları ile cinsel içerikli fotoğraf ve videolar attığını gördü.

Haberin Devamı

EKMEK PARASI DİYE 37 LİRA VERDİ

A.K., aşk mesajlarım ve cinsel içerikli görütüleri, eşinin kız kardeşine gösterdi. O da bu durumu fark ettiğini ve çok rahatsız olduğunu A.K.'ye anlattı. A.K. eşine eve gelmemesini ve anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. L.K. ise anlaşmalı boşanmaya yanaşmayıp bir de üzerine A.K.'nin kullandığı tüm kredi kartlarını iptal ettirdi.

Oturdukları villadan da karısını atan işadamı koca kendisine 'Zor durumda kaldım' diyen A.K.'ye 'ekmek parası' diye 37 lira yolladı. Bunun üzerine soluğu mahkemede alan A.K. açtığı boşanma davasında 10 milyon TL tazminat istedi. Dava dilekçesinde eşinin zina, aldatma, haysiyetsiz yaşam gibi davranışlarla ağır kusurlu olduğunu anlatan A.K., Yeniköy'deki villanın da kendine verilmesini istedi. A.K. boşanma sonrası da kendisine aylık 50 bin lira yoksulluk nafakası verilmesini talep etti. A.K.'nin avukatı, "Boşanmada tek kusurlu olan L.K. 50 bin lira nafaka ve 10 milyon lira tazminatın yanı sıra Ataşehir, Bakırköy ve Yeniköy'de üç taşınmaz ile Sapanca'da 1.5 dönümlük arsa, Denizli'de maden ocakları ve arazisi ile tüm banka hesaplarına tedbir amaçlı el konulmasını talep ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Sabah