Gündem 2 çocuk 2 acı

2 çocuk 2 acı

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya Muratpaşa’da önceki gün Seray-Ebubekir Topcu çifti, 4 yaşındaki kızları Beren’i kısa süreliğine bir yakınlarına bıraktı.

2 çocuk 2 acı

Oyun oynayan Beren, uykusu gelince yakınları tarafından yatak odasında uyutuldu. Bir süre sonra uyanan çocuk, 6’ncı kattaki dairenin yatak odasının açık olan penceresinden aşağı bakmak istedi. Ancak dengesini kaybeden küçük kız, pencereden düştü. Çevredekilerin çağırdığı sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Beren hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kanalda boğuldu

Adana Yüreğir’de ortaokul öğrencisi Halil Demirtaş (13) okul çıkışı DSİ’nin sulama kanalına düştü. Halil’in çırpınışlarını görenler kanala atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. Akıntıya kapılan çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Olayı duyan aile yakınları kanal kenarına geldikten sonra polisi ve kurtarma ekiplerini aradı. Su altı polisleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı CANKUR ekipleri kanal kenarında arama yaptı. Ekiplerin arama çalışmalarına mahalle halkı da destek verdi. İki saat süren çalışmanın ardından Halil Demirtaş’ın cesedi düştüğü yerden 4 kilometre ileride bulundu.