Gündem 2 Kasım Çarşamba Kanal D Yayın akışında neler var?

2 Kasım Çarşamba Kanal D Yayın akışında neler var?

02.11.2016 - 11:43 | Son Güncellenme:

ilgi ile takip edilen dizi ve programlarla seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Kanal D ekranlarında bugün Poyraz Karayel yeni bölümü ile seyircilerle buluşacak. 2 Kasım Kanal D yayın akışı ve daha fazlası bu haberimizde...

2 Kasım Çarşamba Kanal D Yayın akışında neler var

Kanal D vazgeçilmez dizi ve programlarıyla seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Her hafta yayınlanan programlar, dizi ve filmler büyük ilgi görmektedir. İzleyicileri Kanal D yayın akışını düzenli olarak takip etmektedir. Kanal D yayın akışı Kanal D’nin internet sayfasında bulunmaktadır. Bunun haricinde Kanal D’yi izlerken de yayın akışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kanal D yayın akışıyla ilgili kısa bilgiler önceki günlerin yayınlarında verilmektedir. 2 Kasım Kanal D yayın akışında Kanal D izleyicilerini birbirinden güzel program, dizi ve filmler beklemektedir. 2 Kasım Kanal D yayın akışında farklı olarak Dişi Yumruklar ve Dünyanın Sonu filmleri yer alıyor. Aksiyon ve fantastik filmlere doyacağınız bir yayın akışı sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

2 KASIM KANAL D YAYIN AKIŞI

05.30 - Geniş Aile (TEKRAR)

Geniş Aile dizisi 58. Bölümü 2 Kasım’da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır. Geniş Aile dizisi izleyicilerini bu bölümde sürprizler bekliyor. Kuddisi’ye babası Nadir’den yüklü miktarda para geliyor. Cevahir de babasından gizli bu paraları araklayıp borsaya girer ve tüm parayı kaybeder. Kuddusi’ye babası Nadir’den yüklü bir miktarda sürpriz bir para gelir. Paraları gören Cevahir, yine rahat durmayarak içi yüzlük dolu zarfın peşine düşer. Borsada brokerlık yapan çocukluk arkadaşına uyar ve babasından gizli parayı borsaya yatırır. Üstelik Zeynep de ona suç ortaklığı yapar. Paraları alırken onu yakaladığı halde kimseye haber vermez. Cevahir güzel sözler ve tatlı dili ile hemen onu kandırmayı başarır.

Haberin Devamı

06.45 - İrfan Değirmenci ile Günaydın (CANLI)

İrfan Değirmenci günün ilk saatlerinde Kanal D ekranlarında İrfan Değirmenci ile Günaydın programı yer alıyor. Programda İrfan Değirmenci Türkiye’nin gündemindeki konulara yer veriyor. Kendine has stiliyle de gündemdeki olaylara yorumlar katıyor. İzleyici kitlesinin oldukça fazla olduğu İrfan Değirmenci ile Günaydın programı her sabah canlı yayında izleyiciyle buluşuyor.

09.30 - Renkli Sayfalar (CANLI)

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunumuyla gerçekleşen Renkli Sayfalar magazin programı hafta içi her gün saat 9.30’da canlı yayın ile Kanal D ekranlarında. 2 Kasım programında magazin dünyasını didik didik edecek konular yer alıyor. Sakın kaçırmayın!

12.30 - Kısmetse Olur (YENİ BÖLÜM)

Kısmetse Olur programı hafta için her gün Seda Akgül’ün sunumuyla Kanal D ekranlarında yer alıyor. 2 Kasım Çarşamba günü programda büyük olaylar meydana geliyor. Seyircilerin hiç beklemediği ilişkiler gün yüzüne çıkacak. Kısmetse Olur programının birincilerini belirlemek sizlerin elinde! Kanal D internet sayfasında bulunan Kısmetse Olur sayfasına giriş yapıp, istediğiniz adaya oy verebilirsiniz. Haftanın birincileri bu oylar ile seçilmektedir. Aynı sayfadan En Sıkı Takipçi yarışmasına da katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

16.15 - Ben Bilmem Eşim Bilir (YENİ BÖLÜM)

Seyircilerini ekranların başına bağlayan eğlence programı Ben Bilmem Eşim Bilir’de bu hafta birbirinden farklı sürpriz oyunlar oynanacak. 82. Bölümü yayınlanacak olan programı kaçırmayın.

18.45 - Ana Haber Bülteni (CANLI)

Gündeme dair tüm haberleri tarafsız olarak izleyebileceğiniz Kanal D Ana Haber Bülteni bugün saat 18.45’te.

20.00 - Poyraz Karayel (YENİ BÖLÜM)

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel dizisi 66. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında.

23.45 - Dişi Yumruklar

Aksiyon ve Fantastik bir sinema filmi Dişi Yumruklar. Saat 23.45’te Kanal D’de.

Babydoll, isteği dışında bir yere kilitlensede hayatta kalmalıdır. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.

Haberin Devamı

01.45 - Dünyanın Sonu

Fantezi ve Aksiyon dalında yer alan Dünya’nın sonu filmiyle nefeslerinizi tutacaksınız.

Derek ve Clif hayatlarının yolculuğuna çıkmaya karar veren iki yakın arkadaştır. Planları dünyanın en uzak köşelerine gitmek ve hayatın tadını çıkarmaktır. Ancak bir süre sonra bu gezi karanlık bir hal almaya başlar ve ikili bunun kaynağını bulmaya çalışır. Senaryo, yönetmenlik ve de başrollerini Derek Lee ve Clif Provse’nin üstlendiği gerilim filminde ikiliye Michael Gill eşlik ediyor.

03.30 - Galip Derviş (TEKRAR)

Başrolünde Engin Günaydın’ın yer aldığı Galip Derviş dizisini kaçırıp da izleyemeyenler için tekrarı 03.30’da Kanal D’de.