Gündem Star Tv'nin yayın akışında bugün neler var? -2 Kasım

Star Tv'nin yayın akışında bugün neler var? -2 Kasım

02.11.2016 - 12:12 | Son Güncellenme:

En çok dizilerden bir tanesi olan Kara Sevda 2 Kasım’ da Star TV ekranlarında olacak. Birbirinden eğlenceli programlarıyla Star TV sizler bekliyor. İşte 2 Kasım Çarşamba Star TV yayın akışı!

Star Tvnin yayın akışında bugün neler var -2 Kasım

Star TV Türkiye’de 1990 yılında test yayınlarına başlamıştır. Yayına girdiği bu yıllarda Türkiye’de yayına giren ilk özel televizyon kanalı oldu. Türkiye televizyonlarında ilk haber de Star TV ekranlarında yayınlanmıştır. Günümüze kadar Star TV’de sayısı yaklaşık olarak binleri bulan program yapılmıştır. Programın yanı sıra dizi ve filmler de büyük ölçüde Star TV yayın akışında yer almıştır.

Haberin Devamı

Star TV’nin yayın akışları haftalık olarak hazırlanmaktadır. Haftalık olarak daha önceden belirlenen yayın akışları seyirciler ile buluşturulur. Seyirciler de daha önceden yayınlanan Star TV yayın akışlarını inceleyerek. Gelecek haftada Star ekranlarında neler göreceğini öğrenir. 2 Kasım Star TV yayın akışı güncel olarak yayınlanmıştır. 2 Kasım Star TV yayın akışını merak eden tüm seyirciler, Start TV web sitesi üzerinden yayın akışını öğrenebilirler. 2 Kasım Star TV yayın akışına yazımızın devamında da yer verdik. Ayrıca 2 Kasım Star TV yayın akışında bulunan program, dizi ve filmlerin yorumlarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2 KASIMSTAR TV YAYIN AKIŞI

06.45 BUGÜN-Haber - Yeni Bölüm

Celal Pir Türkiye'den ve dünyadan gelişmelerle, her sabah Star ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Her sabah geceden geriye kalanlar, yeni güne yansıyanlar ve günün manşetleri evlerinize, kahvaltı sofranıza, Bugün ile konuk olacak.

08.30 BENİ AFFET-Yerli Dizi – Tekrar

09.45 DUYMAYAN KALMASIN-Magazin - Yeni Bölüm

Günün magazin olaylarının masaya yatırıldığı Duymayan Kalmasın, hafta içi her gün Star’da ekrana geliyor. Programda, Seren Serengil ve Deniz Akkaya herkesin konuştuğu ve bildiği gündemdeki haberlerin perde arkasını aktarıyor, konuk ettiği isimlerle dedikoduların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.

12.00 ANNE-Yerli Dizi – Tekrar

Zeynep ve Melek İstanbul’a adım attıkları andan itibaren terslikler ve tehlikeler peşlerini bırakmaz. Üstelik Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesiyle yüz yüze geleceğinden habersizdir.

15.00 BENİ AFFET-Yerli Dizi – Yeni Bölüm

1044. Bölüm; Cüneyt, Piraye ile ilgili gerçeklerin ortaya çıktığı gerçeğini öğrenecek midir?

Feride her ne kadar Sedat’a inanmadığını söylese de, Piraye’nin annesi olup olmadığı ile ilgili ciddi bir şüpheye kapılır. Her şeyin netleşmesini sağlayacak bir hamle yapar. Sedat’ı Feride’nin yanında gören Cüneyt, Piraye ile ilgili gerçeklerin ortaya çıktığı gerçeğini öğrenecek midir?

16.15 ZUHAL TOPAL'LA Kadın - Yeni Bölüm

Hafta içi her gün ekrana gelen program mutlu yuva kurmak isteyenlerin adresi oluyor. Ünlü oyuncu Zuhal Topal, Star ekranlarında gelin ve damat adaylarını bir araya getiriyor mutlu sona kavuşmalarına öncülük ediyor.

Haberin Devamı

19.00 STAR HABER

Siyasetten sıcak olaylara, ekonomiden sağlığa, her konuda hızlı, güvenilir ve objektif habercilik ilkeleriyle Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenlerinden biri olan Star Ana Haber seyircisi ile her gün saat 19.00’da buluşuyor!

20.00 KARA SEVDA-Yerli Dizi - Yeni Bölüm

Kemal ve Emir arasındaki savaş şiddetleniyor. Kemal, Ozan’ı zehirleyeni ararken son nokta olarak karşısında Nihan’ı bulunca büyük bir şok yaşar. Nihan açıklama yapacakken, bu buluşmanın esas sorumlusu olan kişi içeri girer; Emir. Emir, Kemal’in bütün araştırmasını takip etmiştir, Nihan’ı da oraya özellikle çağırmıştır ve şimdi de istediği cevabı ona gönüllü olarak verir. Ozan’ın zehirlenme sebebini ve sorumlusunu. Kemal, çok şaşkındır.

23.45 HAYAT BAZEN TATLIDIR -Yerli Dizi -Tekrar

Burak ve Koray’ın Boğazın derinliklerinde biten kavgası hastaneye taşınır. Koray’ın durumunun iyiliğinin aksine, Burak ve ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeye kendisinin sebep olduğunu düşünen Gözde, Burak’a destek olmak isterken Sevda’nın şimşeklerini üzerine çeker.

Haberin Devamı

02.30 Güzel Köylü Yerli Dizi – Tekrar

04:15 DUYMAYAN KALMASIN-Magazin - Tekrar