Teknoloji 2 milyon dolar ödüllü PUBG turnuvasının biletleri satışa çıktı

2 milyon dolar ödüllü PUBG turnuvasının biletleri satışa çıktı

22.06.2018 - 09:58 | Son Güncellenme:

PUBG Corporation, PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018) bilet satışına başladığını duyurdu. En iyi 20 profesyonel PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) takımı, 2 milyon dolarlık ödül havuzdan pay kapmak için yarışacak.

2 milyon dolar ödüllü PUBG turnuvasının biletleri satışa çıktı

PUBG Corp. tarafından düzenlenen ilk global e-spor turnuvası PGI 2018, Berlin Mercedes-Benz Arena’da 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi 20 profesyonel PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) takımı, 2 milyon dolarlık ödül havuzdan pay kapmak için yarışacak.

Haberin Devamı

PUBG Corp CEO’su Changhan Kim, “PUBG Global Invitational 2018, sadece PUBG’nin e-spor potansiyelini gösteren bir turnuva değil, aynı zamanda sürükleyici bir PUBG deneyimi yaşamak isteyen dünyanın her bir yanındaki PUBG hayranlarını bir araya getiren benzersiz bir fırsattır. Berlin’de hayranlarla buluşmayı ve PUBG etkisinin bugüne kadar hiç olmadığı kadar büyük olmasını dört gözle bekliyoruz” dedi.

Premium ve First Class adlı iki bilet türüne sahip olan PGI 2018 biletleri, pgi.playbattlegrounds.com/tickets adresinde her geçiş için 65 euro ve 29 euro fiyatla satışa çıktı.

Turnuvaya katılım göstermek isteyen gruplara özel, First Class biletleri Duo (2 kişilik geçiş) ve Squad (4 kişilik geçiş) olarak da satın alınabiliyor. Bunun yanında, Duo paket 58 euro, Squad paket ise indirimli olarak 99 euro fiyatla satılıyor.

Haberin Devamı

Bütün biletler PGI 2018’e bir günlük ücretsiz katılımın yanı sıra, Wasteland Collection adını taşıyan ve Reaper Mask, Doomsday Hoodie, Survivalist Slacks ve Pan of Judgement gibi PGI’ya özel oyun içi kozmetik eşyalar paketini kazanma şansı veriyor.

PGI’ya özel dört eşyanın her biri, her gün bir tane olmak şartıyla etkinlik alanında dağıtılacak. Bu sebeple katılımcıların eşya setlerini tamamlamak için PGI 2018’e dört gün tam katılım sağlamaları gerekecek. Premium bilet sahiplerini Mercedes-Benz Arena’daki bir üst sınıf koltuklar, Premium Lounge erişimi, fuara ayrı kapıdan giriş ve daha fazlasını içeren VIP deneyimi bekliyor.