Cadde 2 milyon liralık düğün

2 milyon liralık düğün

14.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bu akşam gerçekleşecek düğünü için son hazırlıklar tamamlandı. Çiftin düğün için yaklaşık 2 milyon TL harcadığı belirtiliyor

2 milyon  liralık düğün

İki yıldır birlikteliklerini sürdüren Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bu akşam Cunda Adası’nda düzenlenecek düğün töreniyle hayatlarını birleştirecek. Son hazırlıkları tamamlanan tören için dün Ortunç Otel’in bahçesine dev bir sahne kuruldu. Adaya ilk gelen isim ise Kobal’ın arkadaşı Şükran Ovalı oldu. Geline yardım etmek için erkenden gelen oyuncuya kuzeni Erkan Kolçak Köstendil de eşlik etti.

Erdemit Havaalanı’nda görüntülenen Ovalı, “Hazırlıklarda bizimde payımız bulunsun diye biraz erken geldik” dedi. İkiliden sonra havaalanında Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay’la eşi Beril Çatay objektiflere takıldı. Organizasyon görevlilerinin davetlileri havaalanında ellerindeki “14 Mayıs Düğün” yazısıyla karşılamaları dikkat çekti. İmirzalıoğlu’nun misafirleri otele götürmeleri için altı VIP minibüs ve dört otomobil kiraladığı öğrenildi. 100’ün üzerinde çalışan ve sekiz ayrı otel kiralayan çiftin, düğün hazırlıkları için yaklaşık olarak 2 milyon TL harcadığı konuşuluyor.

2 milyon  liralık düğün


Ergenç en son gelecek
Törene ayrıca İzzet-Yasemin Özilhan, Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Cemre Kemer, Emir Medina, Ayça Ücer Can Yücel, Olgun-Zeynep Şimşek, Haldun-Zeynep Üstünel, Cansu Dere, Sarp Akkaya, Uluç Bayraktar, Rıza Kocaoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Özge Özpirinçci, gibi ünlü isimler katılacak. Halit Ergenç ise film çekimlerinden dolayı eşi Bergüzar Korel’le akşam 20:00 uçağıyla Cunda’ya gelecek.