Cadde 2 milyon TL'lik boşanma davası!

2 milyon TL'lik boşanma davası!

21.06.2018 - 09:20 | Son Güncellenme:

Model Tove K. Johansen, işadamı eşi Berent Akdemir'in aldatma fotoğraflarını mahkemeye sunarak 2 milyon TL'lik boşanma davası açtı.

2 milyon TLlik boşanma davası

Bir dönem fotomodellik yapan İsveçli Tove Kristina Johansen, 3 yıl önce boşanma davası açan 16 yıllık eşi Berent Akdemir’e sadakat yükümlülüğünü ihlal ettiği iddiasıyla karşı boşanma davası açtı. Berent Akdemir’in, oyuncu Maral Büyüksaraç ve eski Türkiye güzeli Sinem Güven'le gazetelerde çıkan fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sunan Johansen, 2 milyon TL tazminat istedi. İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davada şu iddialara yer verildi: Eşim Berent Akdemir’in daha önce boşanma davası açmasıyla ayda 3 bin TL, daha sonra mahkeme kararıyla aylık 5 bin TL nafakayla maddi zorluklar içinde geçinmeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

Sadakatsiz biridir
Evlendikten sonra mesleğini bıraktığı için maddi ve manevi olarak yıprandığını söyleyen model Tove Kristina Johansen, dilekçesinde "Hiçbir gelirim yoktur. Eşim Berent Akdemir hakkında çıkan haberler incelendiğinde sadakatsizliği ortaya çıkacaktır. Türkiye güzeli Sinem Güven ve oyuncu Maral Büyüksaraç ile birliktelikleri haber olmuştur" ifadelerine de yer verdi. (Akşam)