Gündem 2 ölümlü kazada önce 8 yıl hapis sonra tahliye!

2 ölümlü kazada önce 8 yıl hapis sonra tahliye!

22.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, park halindeki Seyit ve Deniz Çekirge’nin otomobiline çarparak ölümlerine neden olan Ercan Mandıracı önce 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı, sonra da serbest bırakıldı.

2 ölümlü kazada önce 8 yıl hapis sonra tahliye

Deniz-Seyit Çekirge çifti, 2015’te ikiz kızlarından Ceren’i alıp otomobille gezmeye çıktı. Çekirge çifti orman yangını izlemek için araçlarını yol kenarına park etti.

Haberin Devamı

Bu sırada, iddiaya göre aşırı hız yapan ve zikzak çizerek giden Ercan Mandıracı’nın otomobil çiftin aracına çarptı. Kazada karı koca öldü, minik Ceren yaralandı. Olaydan sonra teslim olan Mandıracı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Bursa 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savcı, sanığın 22.5 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi. İstanbul’da bir süre önce sanatçı Erdal Tosun’un öldüğü trafik kazasını örnek gösteren sanık avukatı, O sürücü serbest bırakılmıştı.Müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz” dedi. Müşteki avukatı ise, “Kaza sebebiyle bir aile yok olmuştur. Emsal bir karar olmasını istiyoruz” dedi. Mahkeme Ercan Mandıracı’ya 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verdi, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını kararlaştırdı. 18 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Mandıracı, Yargıtay’ın cezayı onaylarsa kalan cezayı çekmek için tekrar cezaevine girecek.