Karaman 2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı

2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı

23.10.2017 - 17:26 | Son Güncellenme:

.

2. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı

KARAMAN (AA) - Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Karaman 2. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın 26- 29 Ekim tarihleri arasında açılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Muğlu Ziraat Odası toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında geçen yıl ilk defa gerçekleştirdikleri fuarın bu yıl ikincisini düzenlemenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.

Bu yıl geçen yıl gördükleri eksiklerin giderilip, Karaman'a yakışır bir organize yapıldığını ifade eden Muğlu, şunları kaydetti:

"İlk fuarımızı kapalı pazar alanında yapmıştık. Bu yıl fuarımızı yeni faaliyete geçen Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenliyoruz. 2 bin metrekare kapalı, 5 bin metrekare açık alanımız var. Dışarıdan gelen birçok firma bulunuyor. Bu fuar sadece Ziraat Odası'nın değil Karaman'ın fuarı. Üreticimizi tarım alanındaki yeniliklerle tanıştırmak, ilimizin tarımını tanıtmak istiyoruz. Fuarımız 26 Ekim'de başlayıp 29 Ekim'de sona erecek. Tüm halkımızı bekliyoruz."

Haberin Devamı

Fuarı organize eden firmanın yetkilisi Şafak Arıkan ise tüm hazırlıkların tamam olduğunu vurgulayarak, " Fuarımıza 65 firma katılıyor. Mekan çok güzel. Çalışmalar tamamlandı. Komşu il ve ilçelerimizde bulunan tam bin 248 tane muhtarımızla iletişime geçtik. Oralarda tanıtım çalışmalarımızı yaptık. Kent merkezindeki yönlendirme tabelalarını yerleştirdik. Kente fuar için gelen bir kişi kimseye sormadan levhaları takip ederek direk fuar alanına gelebilecek. Bize gelen araç taleplerine cevap verdik. Geçen seneki fuarı 25 bin kişi gezmişti. Bu yılki hedefimiz 35 bin." dedi.