Adana 20. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

20. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

11.04.2018 - 15:14 | Son Güncellenme:

Festivalin dördüncü haftasında 7 oyun sanatseverlerle buluşacak

20. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali

ADANA (AA) - Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivalinin dördüncü haftasında 7 oyun sahnelenecek.

Haberin Devamı

Sabancı Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sabancı Vakfı ve Devlet Tiyatroları iş birliğiyle, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, dördüncü haftasında yerli ve yabancı oyunlar ve atölye çalışmalarıyla devam ediyor.

Festivalin dördüncü haftasında Tiyatro Keyfi "Gözlerin Ardında Müzikal", Yolcu Tiyatro "Joko’nun Doğum Günü", İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "Sızı", Pınar Ataer PA Prodüksiyon "Kırık Bebek ve Diva", Bursa Devlet Tiyatrosu "Bana Mastika'yı Çalsana",Shakespeare ve Müzik "Shakespeare Perisi" ile Almanya'dan festivale katılan Familie Flöz grubu "Tiyatro Delusio" oyunları 17-22 Nisan'da sahneye koyacak.

Gözlerin Ardında Müzikal, Sızı ve Tiyatro Delusio oyunları Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi'nde, Joko'nun Doğum Günü İstanbul Sabancı Üniversitesi'nde, Shakespeare Perisi ile Kırık Bebek ve Diva oyunları Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Genç Sahne'de, Bana Mastika'yı Çalsana oyunu ise Merkez Park Amfi Tiyatro'da seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Adana ve İstanbul'da eşzamanlı gerçekleşen festival 27 Mart'ta başlamıştı.