|
|
Kırkpınar’ı izleyen de AĞA
HÜSEYİN SOLMAZ Edirne DHA
Edirne’nin ‘en büyük’ gösterisi yağlı güreşlerin bilet fiyatları, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş maçlarından ya da bir Tarkan konserinden aşağı kalmıyor.
Bugün 639’uncu kez ‘er meydanını’ güreşçilere ve izleyenlere açacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin bilet fiyatları, gördükleri zamla ancak cebine güvenenlerin alabileceği rakamlara ulaştı. Sarayiçi’ndeki 30 bin kişilik ‘er meydanı’ biletleri 5 ila 12 milyon lira arasında satılıyor.
Bugün başlayacak güreşlerde Süleyman Demirel tribünü ile iki ve üç numaralı tribünlerde biletler 5 milyon liradan satışa çıkarıldı. Pazar günü için satılan biletlerin fiyatları ise 8 milyon lira. Diğer tribünlerde ise bugün için 7 milyon olarak belirlenen biletler, pazar günü 12 milyon lira olacak. Güreşseverler bu paraya, er meydanında kozlarını paylaşacak yiğitlerin yanısıra, Kurtalan Ekspres, Asrın, Bora Öztoprak, Jale, Seda Sayan’ı da izleyebilecek.
İşte Kırkpınar’ın ciddi rakipleri
Harbiye Açıkhava Konserleri: 10 - 20 milyon liraMydonose Showland Konserleri: 7 - 20 milyon liraAli Sami Yen Stadı: 5 - 20 milyon liraFenerbahçe Stadı: 5 - 25 milyon liraAbdi İpekçi Spor Salonu: 1 - 5 milyon liraAtatürk Kültür Merkezi Konserleri: 2 - 15 milyon lira
|
|