19 Ağustos 2000 Cumartesi 
 ANA SAYFA
 SİYASET
 HABER
 EKONOMİ
 DÜNYA
 SANAT
 EĞİTİM
 YAŞAM
 SPOR



 YAZARLAR
 ENTELLEKTÜEL B.
 OKUR TEMSİLCİSİ
 ÇİZERLER
 SAĞLIK
 MAGAZİN
 OTOMOBİL
 ASTROLOJİ
 İNTER EKRAN
 HAVA DURUMU
 VİTRİN
 TEKNOLOJİ
 İŞ YAŞAMI
 PAZAR SOHBETİ
 MİLLİYET 50. YIL
 E-POSTA
 ARŞİV
 KÜNYE
 TÜRKÇE KARAKTER
 REKLAM TARİFESİ
 YARDIM SAYFASI
Arıca - Ünder kapıştı

Samsunspor'un eski hocası ve yeni teknik direktörü arasında söz düellosu başladı

GÜLHAN CİN DHA


       Gaziantepspor maçının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlayan Samsunspor'da Teknik Direktör Bülent Ünder ile takımın eski çalıştırıcısı Erdoğan Arıca arasında söz düellosu yaşanıyor.
       Gaziantep Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın "Samsunspor'u kesin yeneriz" sözlerini değerlendiren Bülent Ünder, "Biz kahin değiliz. Kimse oynanmayan bir maçın skorunu tahmin edemez. Arıca yanılıyor. Her şey 90 dakikanın sonunda belli olur. Herkes istediği gibi konuşsun. Biz sözümüzü sahada söyleyeceğiz" diye konuştu.
       Erdoğan Arıca, Samsunsporlu futbolcuları çok iyi tanıdığını ifade ederek, "Oyun sistemini ve futbolcuları biliyorum. Bu maçı kazanacağımıza eminim. Zor bir karşılaşma olacak, ama gülen taraf biz olacağız. Çünkü tüm avantajlar bizden yana. Bunları değerlendirip üç puanı alacağız" demişti.
       Tecrübeli hocanın sözlerini ciddiye almadığını söyleyen Samunspor'un yeni teknik direktörü Bülent Ünder, şöyle konuştu:
       "Bu takım onun tanıdığı eski Samsunspor değil. Oyun sisteminden tutun da kadrosundaki futbolculara kadar çok büyük değişikler yaptık. Bunu da pazar günkü maçta görecek".
       Kaptan Ercan da, Arıca'nın hayal kurduğunu belirterek, "Kendisinin bu kadar emin konuşmasını doğru bulmuyorum. Ona gereken cevabı ortaya koyacağımız futbolla vereceğiz" ifadelerini kullandı.

© 2000 Milliyet