14 Ekim 2000 Cumartesi 
 ANA SAYFA
 SİYASET
 HABER
 EKONOMİ
 DÜNYA
 SANAT
 EĞİTİM
 YAŞAM
 SPOR



 YAZARLAR
 ENTELLEKTÜEL B.
 OKUR TEMSİLCİSİ
 ÇİZERLER
 SAĞLIK
 MAGAZİN
 OTOMOBİL
 ASTROLOJİ
 İNTER EKRAN
 HAVA DURUMU
 VİTRİN
 TEKNOLOJİ
 İŞ YAŞAMI
 PAZAR SOHBETİ
 MİLLİYET 50. YIL
 E-POSTA
 ARŞİV
 KÜNYE
 TÜRKÇE KARAKTER
 REKLAM TARİFESİ
 YARDIM SAYFASI
Nouma’ya son darbe

UEFA’dan sonra bir ceza da kulübünden alacak. Güreli, “Gereği yapılacak" dedi

KARTAL YİĞİT


abjk.jpg

Tokatın faturası

       BEŞİKTAŞ’ın Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Leeds United ile oynadığı maçta rakibine tokat attığı gerekçesiyle cezalandırılan, İsviçre’ye giderek kendisini savunmasına rağmen dört maç forma giyemeyeceği kesinleşen Nouma’ya bir darbe de kulübünden geliyor. Yönetimin Nouma’ya para cezası vereceği belirtildi.

Taksidin 20 katı

       BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu’nun daha önce ertelediği cezayı, UEFA’nın kararını kesinleştirmesinin ardından yeniden gündeme aldığı ifade edildi. Siyah - Beyazlı kulüpte sezon başında hazırlanan prim ve ceza yönetmeliğine göre Pascal Nouma’nın para cezası kendisine aylık olarak ödenen transfer taksidinin 20 katına kadar çıkabilecek.

‘Yalnız bıraktı’

       BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Hüsnü Güreli, takımını yalnız bırakan kim olursa olsun bunun cezasız kalmayacağını belirterek, “En önemli maçlarda arkadaşlarını yanlız bıraktı. Dört karşılaşmada forma giyemeyecek. Biz de gereğini yaparız" dedi. Siyah - Beyazlı kulübün yönetim kurulu, yapacağı toplantıda cezanın miktarını saptayacak.

Karadeniz’de dostluk rüzgarı

       TRABZONSPOR ile Beşiktaş arasında bugün oynanacak zorlu karşılaşma öncesi Karadeniz’de tam bir dostluk rüzgarı esti. Trabzonspor deplasmanına gelen Beşiktaş kafilesini havaalanında Trabzonspor’un kongre üyeleri İsmail ve Ercüment Cevahir kardeşler çiçeklerle karşıladı. Cevahirler, ardından Başkan Serdar Bilgili ve Beşiktaşlı yöneticilere Uzungöl Yaylası’nda bir öğle yemeği verdiler. Beşiktaşlı futbolcular ise havaalanından otele giderek kampa girdiler. Siyah - Beyazlılar, daha sonra Maçka Sahası’nda antrenman yaptılar. Fotoğraf: Turgay Örme

Scala’dan uyarı

       BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Nevio Scala, Trabzonspor maçı öncesi arka arkaya gelecek zor maçlar öncesi futbolcularını uyardı. İtalyan hoca, Trabzon deplasmanı ile başlayacak Leeds United, Galatasaray ve Milan maçlarıyla devam edecek zorlu maratonun bir bakıma kendileri açısından dönüm noktası olduğunu belirtti. Scala, “İlk önce bu zorlu dönemeci geçeceğimize inanmalıyız. Herşey inançla başlar. Bugünkü maçta alacağımız galibiyet de hem diğer maçlar öncesi bizim için moral olur, hem de ligde üst sıralardaki yerimizi koruruz" dedi.

© 2000 Milliyet