17 Ekim 2000 Salı 
 ANA SAYFA
 SİYASET
 HABER
 EKONOMİ
 DÜNYA
 SANAT
 EĞİTİM
 YAŞAM
 SPOR



 YAZARLAR
 ENTELLEKTÜEL B.
 OKUR TEMSİLCİSİ
 ÇİZERLER
 SAĞLIK
 MAGAZİN
 OTOMOBİL
 ASTROLOJİ
 İNTER EKRAN
 HAVA DURUMU
 VİTRİN
 TEKNOLOJİ
 İŞ YAŞAMI
 PAZAR SOHBETİ
 MİLLİYET 50. YIL
 E-POSTA
 ARŞİV
 KÜNYE
 TÜRKÇE KARAKTER
 REKLAM TARİFESİ
 YARDIM SAYFASI
Kartal'da ağır fatura

Beşiktaş yönetimi Nouma, Erman ve İbrahim'e 10'ar milyar lira ceza kesti


abjk.jpg        Beşiktaş Yönetim Kurulu dün akşam yaptığı toplantıda futbolculara ceza yağdırdı.
       Siyah - Beyazlı yönetim yaklaşık 3.5 saat süren toplantıda UEFA tarafından dört maç ceza alan Nouma ile birlikte Leeds maçında sarı kart cezalı olan Erman ve Trabzonspor maçında Bordo - Mavili taraftarlara el hareketinde bulunan İbrahim'e 10'ar milyar lira ceza kesti.
       Öte yandan Başkan Serdar Bilgili dün akşam Ahmet Hamoğlu ile birlikte Fulya Tesisleri'ne gelerek futbolcularla ve teknik heyetle bir toplantı yaptı. Bilgili, oyunculara moral verdi ve yenilgileri unutmalarını söyledi.
       Kalabalık bir taraftarlar grubu ise antrenman sonrası Başkan Serdar Bilgili ile görüşmek istedi. Bilgili, içlerinden iki temsilciyi tesislere çağırarak bir süre görüştü. Taraftarlar yönetimin futbolculara taviz vermemesini ve disipline uymayanların cezalandırmasını istedi.
       Akşamki idmanda ise Scala'nın futbolcuları sık sık bağırarak uyardığı gözlendi. Ahmet Dursun ayağına gelen darbe ile sakatlandı. İdmanı terkeden Ahmet'in durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Kaleci Shorunmu da 33. yaşını arkadaşlarıyla kutladı.

'Borcumuzu ödeyeceğiz'

       Leeds United Teknik Direktörü David O'Leary, Sunday Expres gazetesine verdiği demeçte, yarınki Beşiktaş maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
       O'Leary, Galatasaray'la geçen sezon oynadıkları maçı unutamadıklarını belirterek, şunları söyledi.
       "Beşiktaş maçı, Galatasaray'la oynadığımızdan çok daha farklı olacak. Beşiktaş ile aramızda iyi ilişkiler var. Çok farklı bir kulüp. Galatasaray'dan daha saygılılar. Sanki İstanbul'da seyirciye tölerans tanınıyor. Onları, birileri cehennem yaratması için tahrik ediyor. Kendimi orada, çok yaşlı hissettim, futboldan soğudum. Hayatımın en uzun günlerinden birini yaşadım. İkinci maçta ölen iki kişi için Galatasaray'ı yenmek istedik, olmadı. Şimdi Beşiktaş'ı yenerek borcumuzu ödeyeceğiz."
       Leedsli teknik adam, İstanbul'da taraftarların öldürülmesini, otelde tehdit edilmelerini ve güvenlik önlemlerini unutamadıklarını söyledi.

© 2000 Milliyet