05 Şubat 2001 Pazartesi




BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SANAT  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  ENTELLEKTÜEL B.  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  İSTANBUL  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
 
 




AGİT bombacıları yakalandı

     SERHAT ÜNAL İstanbul

     İstanbul'da 1999'daki AGİT Zirvesi'nde Çeçenistan işgalini protesto için Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ile Harbiye'de yol kenarına tahrip gücü yüksek bomba koydukları öne sürülen 6 kişi yakalandı. Zanlılar arasında işadamı Jak Kamhi'ye yönelik suikast girişiminde adı geçen Yeryüzü dergisinin eski sahibi Yaşar Polat da bulunuyor.
     Parmak izlerinden yola çıkan polis, olaya karışanların kimliklerini belirledi. Göztepe, Okmeydanı, Sarıyer ve Beykoz'da son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda, altı kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda iki tabanca, bomba yapımında kullanılan malzemeler, çok sayıda mermi, Rus Konsolosluğu ile ilgili eylem planları ele geçirildi.
     
     Eylem hazırlığı yapıyorlardı
     Teröristlerin sorgulamaları sonucu düzenlenen baskınlarda da kendilerini yardım ettikleri iddia edilen üç kişi sahte kimlikler, bir tabanca ve dini yayınlarla yakalandı. Yetkililer, militanların dört aydır, işadamlarına yönelik eylem hazırlığında olduklarını, bazı işadamlarını kaçırmayı planladıklarını belirtti.
     
     


 GÜNCEL


Askere doğum kontrol dersi
Şanlıurfa-Ankara rüşvet hattı
Nakşibendi tarikatı yasta
Açıkgöz polisin hayatı kayacak!
‘Allah önce TSK’yı yarattı’
AGİT bombacıları yakalandı
Tantan’ın yeni hedefi: MASAK
YÖK’te muhaliflerle ‘ilk raunt’
Demirel asker fıkrasını sever
Düğünden dönerken can verdiler
Orucu bırakana ‘TOP’ vaadi!
Hoperlörle mevlid çağrısı yaptılar
Örgütten kaçabilmek için kendini yaktı
Kısa... Kısa...


 SAYFA BAŞI 





© 2001 Milliyet