07 Şubat 2001 Çarşamba




BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SANAT  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  ENTELLEKTÜEL B.  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  İSTANBUL  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
 
 




Tezkeresiz evliya

Halen vatani görevini sürdüren Cem Yılmaz, özel izinle 'Evliya Çelebi' rolünde Meltem Cumbul ile biraraya gelecek

     MAGAZİN SERVİSİ

     Önce film sonra müzikal
     GİŞE rekorları kıran 'Vizontele' filminin asker yıldızı Cem Yılmaz, özel izinle sahnelere dönüyor. Yılmaz, önce, senaryosunu yazdığı, başrolünü de Fransız ve dünya sinemasının en seksi yıldızlarından Sophia Marceau ile paylaşacağı film için kamera karşısına geçecek.
     
     Eser Orhan Pamuk'tan
     YILMAZ, ardından ilginç bir müzikalde rol alacak. Bu iddialı projede Cem Yılmaz, Meltem Cumbul ile aynı sahneyi paylaşacak. Bu oyunun adı 'Seyahatname 2001'. Yazar Orhan Pamuk'un 'Öteki Renkler' adlı eserinden tiyatroya uyarlanacak müzikalde, Evliya Çelebi'nin yaşamından kesitler sunulacak.
     
     Avrupa'ya da gidecek
     HALEN Ankara'da askerliğini yapan Cem Yılmaz, bu projede özel izinle rol alacak. Ve sadece oyunlar için birliğinden ayrılacak. Yaklaşık 150 milyar liraya malolacak oyun, Yılmaz'ın askerliğini tamamlamasının ardından büyük kentlerde ve bazı Avrupa ülkelerinde de sahnelenecek.
     


 MAGAZİN


Tezkeresiz evliya
Nasıl aşk ama?!
Manken çiftlerden 14 Şubat’a özel poz
Rolexleri çaldırdı
'En güzel' com.tr
Abacı kıyamet kopardı, Bülent Ersoy şoka girdi...


 SAYFA BAŞI 





© 2001 Milliyet