21 Mart 2001 Çarşamba


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
 
 







G.Saray yaşlandı

Mircea Lucescu, futbolcularının artık bu yükü kaldıramadığını belirtti, takımda gençleştirme operasyonuna gideceklerini açıkladı

     GALATASARAY Teknik Direktörü Lucescu, Romanya’da Pro FM’in "Futbol Saati" programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbolu bırakma dönemine gelen Hagi ve Popescu için Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı çok istediğini söyleyen Lucescu, takımının artık iyice yaşlandığını belirtti ve "Beş yıldır yüksek tempoda oynamak kolay değil. Futbolcular bu yükü kaldırmakta artık zorlanıyor" dedi.
     JARDEL’in usta bir golcü olduğunu vurgulayan Lucescu, "Ancak Türkiye’nin yaşam tarzına uymakta zorlandı. Sezon sonunda ayrılma noktasına geldi. İspanya veya İtalya’ya transfer olma söylentileri var. Brezilyalı ve Arjantinli futbolcularda bu sorunlar oluyor. Ailelerini de yanlarına almak istiyorlar. Maradona da Napoli’ye ailesinin dışında 24 kişi getirmişti" diye konuştu.
     
Fatih: Beni unuttular
ERHAN TELLİ
     GALATASARAY’ın savunmadaki yıldızı Fatih, suskunluğunu MİLLİYET’e bozdu, transferindeki belirsizlik nedeniyle rahatsızlık duyduğunu söyledi. Fatih, "Emre ve Okan ile görüşen yöneticilerimiz, sezon sonunda mukavelem bitmesine rağmen benimle hiç konuşmadılar. Kırgın değilim. Ama ister istemez transfer döneminde yaşayacağım sıkıntıları düşünüyorum. Hiç bir kulüple görüşmedim. Kulübümle biran önce masaya oturmayı bekliyorum" dedi.
     KULÜBÜYLE anlaşamaması halinde Avrupa’ya gideceğini belirten Fatih, "Gelecek sezon İtalya’da top koşturan Türk futbolcuların sayısı artacak. Benim de futbol adına hayallerim var. En büyük hayalim ise İtalya’da oynamak. Bu nedenle sezon sonunda eğer Galatasaray’dan ayrılırsam, gönlümde yatan lige koşacağım" diye konuştu. Fatih, "Arkamızdan iyi bir nesil geliyor. Bu takımdan kim giderse gitsin, gençler eskilerini aratmaz" diye konuştu.
     


 SPOR


SANIK HAGİ
Haftanın Analizi
At yarışları
Avrupa Ligleri
Haydi G.Saray
2. ve 3. Lig'de son durum
Lakers'a darbe
Filede bugün
ALPAY: Daum benim babam
OULARE elde kaldı
G.Saray yaşlandı
Brugges'ten Sümer’e çalım
İSTANBUL’A YAKIŞIR
Parola: Zeki&Çabuk
Buz Hokeyi'ne kelepçe
AVRUPA’DA SAVAŞ!
Nouma’nın nesi var


 SAYFA BAŞI 




© 2001 Milliyet