05 Ağustos 2001 Pazar


BİZE ULAŞIN



HABER İNDEKSİ



ARŞiV



YARDIM



KÜNYE



·  SON DAKİKA  
·  ANA SAYFA  
·  GÜNCEL  
·  SİYASET  
·  EKONOMİ  
·  YAZARLAR  
·  SPOR  
·  DÜNYA  
·  YAŞAM  
·  MAGAZİN  
·  SANAT  
·  SAĞLIK  
·  KADIN & MODA  
·  ASTROLOJİ  
·  OTOMOBİL  
·  ÇİZERLER  
·  BİLİM & TEKNİK  
·  TV'DE BUGÜN  
·  İŞ YAŞAMI  
·  OMBUDSMAN  
·  HAVA DURUMU  
·  CUMARTESİ  
·  PAZAR  
·  SERİ İLAN  
 
 




İş dünyasından kısa kısa...

     Nestle’den Levi’s’a transfer oldu
     LEVI’S’ın Türkiye genel müdürlüğüne Sibel Üney getirildi. Son olarak Nestle Türkiye’de satış müdürü olarak görev yapan Üney, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. İş yaşamına Pepsi Cola Dağıtım’da başlayan Üney, Frito Lay, Johnson&Johnson’da çalıştı. Sibel Üney, 32 yaşında ve bekar.
     
     NAKLİYECİLER EĞİTİMİ SIRTLADI
     UluslararasI Nakliyeciler Derneği (UND), ulaştırma ve lojistik sektörüne eğitimli yeni yetenekler kazandırmak amacıyla 2001 - 2002 öğretim yılında İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu’nda öğrenim görecek gençler için bir burs programı başlattı. 2001 ÖSS sınavında başarılı olan ve 2001 - 2002 eğitim - öğretim yılında tercihlerini Ulaştırma ve Lojistik Yüksek Okulu olarak belirleyen gençleri kapsayan programla, her öğrenciye toplam 650 milyon liralık burs verilecek. Başarılı öğrencilerin bursları 5 yıllık eğitimleri süresince devam edecek.
     
     DuPont yaratıcılığı ödüllendiriyor
     DUPONT, dünyanın en çok kullanılan yapışmaz yüzey markası Teflon ile tasarımda yaratıcılığı, kullanım alanlarında yenilikçi yaklaşımları ve ticari başarıyı teşvik etmek amacıyla düzenlediği yarışmaya kayıtları kabul etmeye başladı. 30 Kasım’a kadar sürecek olan kayıtlar, www.dupont.com / teflon /plunkett /index.html adresinde online olarak da yapılabiliyor.
     
     POLİSAN’DAN EĞİTİME DESTEK
     Polİsan AŞ., 1988 yılında Malatya’da yaptırdığı Hacı Mehmet Emin Bitlis İlkokulu’nu, 8 yıllık ilköğretim sistemine uygun hale getiriyor. Şirket, bu proje için 400 milyar liralık fon ayırdı.
     
     Digitürk kredi aldı
     TÜRKİYE’nin teknoloji yatırımları arasında bulunan Digitürk, 2001 - 2002 yılına yönelik teknoloji yatırımlarını karşılamak amacıyla yurtdışından 64 milyon Euro tutarında kredi aldı. Sözkonusu krediyle, teknolojideki yeniliklerin Digitürk üyelerine getirilmesinin hedeflendiği bildirildi.
     




 SAYFA BAŞI 





© 2001 Milliyet