
|


At yarışları
Pazar programı
TAHMİNLER 1.KOŞU: F: OKYANUS, P: BANA MÜSADE,
S: MISS BETTER
2.KOŞU: F: FELEKCAN, P: MAVİLİM, SEVDAM, S: HUMBERTO
3.KOŞU: F: SADBERK,
P: HOSTES, ŞEREFLİ,
S: FEDLACAN
4.KOŞU:
F: YAVUZHAT,
P: AKTAÇ, CANSERİ,
S: BERNA
5.KOŞU: F: DASDASIN, P: HANDANIM, PISSED APACHE, S: TEETH TO TEETH
6.KOŞU:
F: ŞİMŞEKHANIM,
P: SÜRŞAN, OZAN,
S: BABAŞİMŞEK
7.KOŞU: F: BAGIO,
P: LONELY WOLF, SERDİL, GOLD BERG,
S: BİJOU
8.KOŞU: F: NEVALÇE,
P: GÖKTUĞBEY, VOLKAN, S: AYSAN
Banko atlar: Şimşek Hanım Nevalçe
Günün İkilisi: 1. koşu: 2/1
Çifte Bahis: 1. çifte: 2/6
| Altılı Ganyan |
| 3 |
3 |
2 |
12 |
5 |
11 |
| 2 |
12 |
3 |
|
4 |
12 |
| 6 |
5 |
5 |
|
|
- |
| |
|
10 |
|
|
- |
Şimşekhanım şanslı Afşin Yakuboğlu
1.AYAK: Formunu sürdüren Sadberk, son koşusunu beğendiğim Hostes, galopları tatminkar olan Şerefli ve istikrarlı koşan Fedlacan öncelikle düşünülmesi gereken safkanlar. Sürpriz Çapankızı ve Komando.
2.AYAK: Son yarışında uzun mesafeden etkilenen Yavuzhat bu kez önde kuracağı tempo ile koşuyu kazanabilir. Aktaç ve Canseri rakipleridir. Berna ve Toydemir sürpriz.
3.AYAK: Grubun istikrarlı safkanlarından Dasdasın favorim olmakla birlikte, son ikinciliği ile düzeldiğini gösteren Handanım, Pissed Apacha ve bir süre start almamasına rağmen kalite safkan Teeth To Teeth ayırt edilmeden altılılara yazılmalı. Gökçen ve Kendişah sürpriz yapabilir.
4.AYAK: Şimşekhanım son yarışını tekrarlarsa yine kazanabilir. Rakipleri Sürşan, Ozan ve Babaşimşek.
5.AYAK: Günün en zor yarışı. Sırasıyla Bagio, Lonely Wolf, Serdil, Gold Berg, Bijou, İlknurum, Mertosman ve Only You’ya şans tanıyorum.
6.AYAK: Nevalçe ve Göktuğbey’i başta tutuyorum. Volkan, Aysan, Karacaahmet ve Çaygüzeli daha sonraki ihtimaller.
| BANA GÖRE ALTILI |
| 3 |
3 |
2 |
12 |
5 |
11 |
| 2 |
12 |
3 |
|
4 |
12 |
| 6 |
5 |
5 |
|
11 |
- |
| 1 |
|
10 |
|
1 |
- |
| 9 |
|
|
|
6 |
- |
| 5 |
|
|
|
8 |
- |
| |
|
|
|
3 |
- |
Sürşan ve Mertosman Abdül
1.AYAK: Kiloların hemen hemen eşit olduğu bu koşuda fit durumuyla Fedlacan başta şans verdiğim isim, Hostes Y.Akağaç faktörü ile değerlendirilmeli. Sadberk ikincilik serisine bugün son verecek durumda, Çapankızı formunu yeniledi iyi koşacaktır. Şerefli ve Komando sürpriz.
2.AYAK: Çimde iyi koşan Aybeyaz ve Berna eşit şansa sahipler. Seri stili ile Aktaç bu mesafede başarılı koşacaktır. Yavuzhat, Adayeli idmanlarda iyi görünüyor. Canseri’nin son yarışı çok iyiydi. Selda Sultan sürpriz. Toydemir bomba.
3.AYAK: Gökçen bu mesafede 1.57.25’lik bir dereceyeye sahip olan bu safkan favorimdir. Ankara’da iyi hazırlanan Dasdasın sıkı rakibi olacaktır. Eliyeşillerin Kendişah kendisi için uygun bir grup buldu.Teeth To Teeth ve Pissed Apache’den iyi bir yarış bekliyorum.
4.AYAK: Sürşan bu zor programda kendisini çalıştıran ve binen E.Sevindik ile kuponlara tek yazılabilir.
5.AYAK: Bu uzun mesafeli yarışta son yarışı hayli başarılı olan Mertosman ikinci bankomdur.
6.AYAK: Göktuğbey için herşey uygun müsait kilosu ve usta jokeyi ile kazanabilir. Bir aksilik olursa Volkan, Nevalçe ve Fıratşan deverey girebilir.
| Bana göre altılı: |
| 1 |
7 |
1 |
10 |
3 |
12 |
| 2 |
8 |
2 |
|
|
11 |
| 3 |
12 |
3 |
|
|
2 |
| 5 |
11 |
4 |
|
|
3 |
| 6 |
5 |
10 |
|
|
- |
| 9 |
3 |
5 |
|
|
- |
| |
1-2 |
|
|
|
- |
GÜNÜN BOMBALARI ÇAPAN KIZI TOYDEMİR KENDİŞAH BABOSAN ONLY YOU AYSUN
SPOR


BİR YUDUM ASLAN: 1-0
Haftanın Analizi
At yarışları
Yıldıray süper
İkinci Lig
Rodman mahkum
Azerbaycan’a yenildik
YARIŞ YENİ BAŞLIYOR
RÜŞTÜ'YE BASKI
Jardel’i ver Baliç’i al
Gaziantep’e puan yok
Göztepe ceza kesti: 1-2
Kocaelispor :3 Antalyaspor :1
Gençlerbirliği :2 Samsunspor :2
LİGDE BUGÜN
Sofya’ya ümitliyiz
Bülentler
SAYFA BAŞI

|
|
|